ערב מקסיקני וכתית מתחדשת: איפה אוכלים השבוע?

תפריט בר חדש בכתית, משתה גרוזיני בראצ'ה, ערב מקסיקני במוזס, עסקיות חדשות באוקינאווה, דים סאם במעדנייה של גולדשטיין ופיתות חדשות בארומה

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
טלי קושניר, עכבר העיר

אין טעם להתבאס שמתחיל שבוע חדש, כשהוא מביא איתו כל כך הרבה אפשרויות טעימות: תפריט בר חדש בכתית, משתה גרוזיני במסעדת ראצ'ה הירושלמית, תפריט מקסיקני ברשת מוזס, עסקיות חדשות באוקינאווה, דים סאם במעדנייה של גולדשטיין וכן - פיתות בארומה. תפריטים חדשים בכתית

מאיר אדוני מרענן ומכניס חידושים בתפריטים של כתית. הבשורה הראשונה היא תפריט בר, מגוון מנות בר מתפריט המסעדה המוגשות לצד סלסילת לחמים. תפריט הבר כולל מנות כמו קלמרי קרבונרה, ביסק סרטנים כחולים עם קרפצ'ו "קוקי סנט ז'אק", קוויאר מיצי ים, עגבניות ,ג'לי סוטרן וכרישה, ועוד. גם תפריטי העסקיות וערב עברו חידוש, עם מנות כמו פילה בר חורפי, חמאת אגוזי מקדמיה מקורמלים, תימין, ג'לי קונסומה פטריות שיטאקי, ארטישוק ירושלמי, פטריות יער, בצלצלי פנינה שלוקים בחמאה, חמאת פורצ'יני, פטיסייר גרוייר או פילה בר חורפי, חמאת אגוזי מקדמיה מקורמלים, תימין, ג'לי קונסומה פטריות שיטאקי, ארטישוק ירושלמי, פטריות יער, בצלצלי פנינה שלוקים בחמאה, חמאת פורצ'יני, פטיסייר גרוייר.היכן: כתית - היכל תלמוד 4, תל אביבמחיר: מנות הבר מוגשות במחיר 90 שקליםתפסתי ראש על הבר. רביולי אבוקדו מעושן וטרטר ילו טייל בכתית (צילום: דן פרץ)ארומה תכין לכם פיתה

רשת ארומה ישראל מדביקה את טרנד הפיתות. מעתה תוכלו להזמין שלושה מכריכי הרשת גם בפיתה מקמח לבן או קמח מלא. הכריכים המוצעים הם: כריך חביתה בפיתה - חביתה, חסה, גבינת שמנת, עגבנייה ומלפפון חמוץ (28-26 שקלים); כריך עירקי בפיתה - חצילים, ביצה קשה, טחינה, עגבנייה ומלפפון חמוץ (28-26 שקלים); כריך עוף בגריל בפיתה (בסניפים נבחרים בלבד) - עוף בגריל, עגבנייה, בצל סגול, טחינה ומלפפון חמוץ (32-30 שקלים, בסניפים מובחרים בלבד).היכן: ארומה - לרשימת הסניפיםתקבלו גם שיפקה בצד. ארומה בפיתה (צילום: גלעד לרום)

משתה גרוזיני במסעדת ראצ'ה בכל יום שני, מסעדת ראצ'ה משנה את פניה וחוזרת אחורה בזמן לתקופה בה כל משפחות הכפר חגגו את המשתה הגרוזיני המסורתי, עם שולחנות אבירים רחבי ידיים שסביבם ישבו יחדיו באי המסעדה, גם אם הם לא מכירים, עליהם תוגש סעודת המלכים. הערב מחולק לשניים - משתה קטן (21:00-19:00) ומשתה גדול (23:30-21:30). במשתה הקטן שישה סוגי סלטים, שני סוגי מאפים, שלוש קדרות ותבשילים, קינוח ושתיה קלה חופשית. בזה הגדול: סלטים, שלושה סוגי מאפים, שתי קדרות, פלטת גריל, קינוח ושתיה קלה חופשית.היכן: ראצ'ה - החבצלת 6, ירושליםמתי: בכל יום שנימחיר: משתה קטן - 150 שקלים לסועד, משתה גדול - 198 שקלים לסועדתכירו אנשים חדשים. מסעדת ראצ'ה (צילום: יח"צ)מנות חדשות ועסקיות באוקינאווה

מסעדת אוקינאווה, שחוגגת שבע שנות פעילות, מציגה תפריט חדש ובו קומבינציות סושי חדשות ונודלס בדגש על דגים, בנוסף לתפריט אלכוהול יפני עשיר. בתפריט תוכלו למצוא מנות כמו: סלט אאוקינאווה - רצועות של עוף, מלפפון, גזר, פלפל אדום, צנון ונבטי מיקרו סלק ברוטב סויה חמאת בוטנים (32 שקלים); סמוראי - רול במילוי סלמון, אבוקדו ועירית במעטפת טונה אדומה, ילוטייל ואיקורה (45 שקלים); טרטר סלמון ואבוקדו בחרדל דיז'ון וקציפת וואסבי (38 שקלים). בנוסף, מציעה המסעדה שלוש עסקיות חדשות בישיבה ובמשלוחים בימים א'-ה', 18:00-12:00, במחירים 46 / 65 / 79 שקלים שכוללות מנה ראשונה, עיקרית וקינוח.

היכן: אוקינאווה - שבזי 46, נוה צדק, תל אביבתתחדשו. סושי של אוקינאווה (צילום: אורן שלו)ערבים מקסיקנים ברשת מוזס בשורה טובה לאוהבי אוכל מקסיקני: בכל יום רביעי, רשת מוזס תגיש לצד התפריט הקבוע גם תפריט מקסיקני מיוחד עם מנות קלאסיות אהובות. בתפריט: טוסטדיטוס - משולשי טורטיה במילוי שלוש גבינות עם גוואקמולי וסלסת תירס ושעועית (26 שקלים); סלמון סביצה עם כוסברה, בצל סגול, פלפל ירוק חריף ומנגו טרי (35 שקלים); נאצ'וס מלה רוטוס - רצועות נאצ'וס עם גבינה מותכת (25 שקלים); בוריטוס פואבלה סטייל - רצועות עוף, בצל חרוך ופלפלים ירוקים עם אורז ושעועית מגולגלים בטורטייה עם חסה, גואקמולי וסלסה פיקנטית (54 שקלים); המבורגרזה מקסיקנה - 200 גר' בקר עם פריחולס ותבלין גריל מקסיקני, מוגש בלחמניית שמרים מתוקה עם רוטב שמנת חמוצה ופיקל חלפניו מטוגנים; צ'ורוס -  רצועות בצק מטוגנות עם דולצ'ה דה לצ'ה (22 שקלים).היכן: מוזס - לרשימת הסניפים המלאהמתי: מידי יום רביעי, בין השעות 23:30-17:00אנדלה. ערב מקסיקני במוזס (צילום: שי בן אפריים)דים סאם במעדנייה של גודלשטיין המעדנייה של גולדשטיין מתרחבת לכיוון מזרח ומציגה תפריט דים סאם חדש. במקום תמצאו גיוזה עוף, בקר וירקות (בנפרד), באו עוף טריאקי, הר גאו פטריות ושומאי תרד ובוטנים. להשלמת החוויה תוכלו ליהנות גם מספרינג רול ירקות (אגרול) המוכן במקום ואפשרות לרכוש את בצק הדים-סאם מוקפא וכלי לאידוי - להכנה בבית.

היכן: המעדניה של גולדשטיין - ‏לוי אשכול 201‏, תחנת הדלק בצומת סביון

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ