${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קולינריה צרפתית ויין ללא תחתית: איפה אוכלים השבוע?

שבוע קולינריה צרפתית בישראל, תפריט חורף בדלאל, מנות עם עשבי בר בהלנה בנמל, חגיגות 11 שנה לרשת פראג הקטנה,  יין ללא תחתית בפיאצה ועוד

תגובות

שבוע חדש, חודש חדש והמון אפשרויות טעימות: שבוע קולינריה צרפתית ברחבי הארץ, יין ללא תחתית בפיאצה, תפריט עשבי בר בהלנה בנמל, חגיגות יום הולדת 11 לרשת פראג הקטנה, תפריט חורף בדלאל ועוד המלצות.שבוע קולינריה צרפתית בישראל

השף עמוס שיאון ממסעדת הלנה בנמל חושב ירוק ומשיק השבוע תפריט ישראלי שעושה שימוש בהמון עשבי בר. בתפריט יוגשו מדי יום מספר מנות מתחלפות, בהתאם למצאי היומי בשווקים, ביניהן: עלי לשון הפר ממולאים חיטה מעושנת וצימוקים אוזבקים מבושלים בציר טלה (38 שקלים); שומר בר וסרטנים כחולים בערק חמאה ושום (88 שקלים); סלט עלים של חורף עם פרחי חרדל ,חמציץ ,גזר סגול ואספרגוס בר בווינגרט עגבניות צלויות (38 שקלים); שקדי עגל מהגריל על ריזוטו פול ירוק וציר בקר מצומצם מאוד 96(שקלים); סלט תרד בר, תותים חריפים ושומר בוויניגרט הדרים וגבינת סנט מור חמה (52 שקלים); טורטליני פול ירוק, מנטה וגרידת לימון בקרם עגבניות חם ושמן זית (42  שקלים) ועוד.היכן: הלנה בנמל - נמל קיסריהחושבים ירוק. הלנה בנמל (צילום: אבי שיאון)

*#