אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טאפאסים, יין, ומפגש פסגה של שפים: איפה אוכלים השבוע?

חמישה שפים נפגשים ומבשלים ארוחה מיוחדת, טעימות ראשונות מהמטבח של טאיזו במסעדת שילה, תערוכת יינות בבנייני האומה, דיל זוגי באדלינה, תפריט חדש באספרסו בר וטאפאסים ויין בלובי של מלון שרתון

תגובות

אספרסו בר הוותיקה בראשון לציון מתחדשת בתפריט שמאגד מנות וותיקות לצד חדשות. בין המנות החדשות אפשר למצוא: סלט רוקפור עם עלי תרד צעירים, אגס ביין לבן, פקאן בסוכר, ורוטב של גבינה כחולה שמוגש חם; שרימפס מרנייה - שרימפס ברוטב שמנת ,חמאה יין לבן ועגבניות קצוצות, מוגש עם ניוקי מושחם, ומנות נוספות.היכן: אספרסו בר - זד"ל 5, ראשון לציוןחדש בתפריט. קרפצ'ו של אספרסו בר (צילום: דרור כץ)

*#