${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רביעי לוהט עם עומר מילר ושאון חורף בירושלים: איפה אוכלים השבוע?

ערבי רביעי על האש במסעדת שולחן, סדנת בשרים בפורטרהאוס, תפריט חדש במסעדות גוצ'ה, פסטיבל טעמים בעמקים יוצא לדרך, שאון חורף בירושלים, ועוד המלצות

תגובות

מסעדת הבשרים פורטרהאוס תערוך סדנת בשרים מיוחדת בהנחיית השף והבעלים יוסי אסרף, ביום ראשון, 20.1. הסדנה מלווה בהסברים תיאורטיים, הדגמות וטעימות שממחישות את ההבדלים בין נתח אחד לשני ובין סוגי פרות שונות. בין הנושאי הסדנה: שיוש בשר; מניפת הצבעים הנכונה והרצויה של הבשר; יישון; קיצוב; וצלייה נכונה. יש להזמין מקומות מראש. היכן: פורטרהאוס - בני דרור 8, תל מונדמתי: יום ראשון, 20.1, בשעה 19:00מחיר: 225 שקלים למשתתף

מסעדת אינדירה מציגה מסורת חדשה:  בכל ערב ראשון תתקיים חגיגת שאנטי עם מוזיקה בוליוודית צוהלת, ותפריט פתוח ללא הגבלה במחיר של 99 שקלים לסועד. בין המנות בתפריט: סמוסות שונות; כנפי עוף טנדור; מלאי כופתא; מיקס טנדורי גריל; שיש קבב; רסמי - שיפודי עוף מתובלים בקרם ירקות ותבלינים; ומנות נוספות. בנוסף, יוגשו תפריטי בירה, יין ואלכוהול במחירים נוחים. חובה להזמין מקום מראש.היכן: אינדירה - שאול המלך 4, תל אביבמתי: מדי יום ראשון, החל מהשעה 19:00מחיר: 99 שקליםהכי בשנטי. מיקס גריל אינדירה (צילום: דן פרץ) שאון חורף חוזר לירושלים שאון חורף הם אירועי תרבות ופנאי שמתקיימים מידי יום שני בירושלים בין התאריכים 21 לינואר ועד 11 לפברואר. במסגרת האירועים יתקיימו פעילויות אוכל רבות כמו סדנאות בישול שונות, סעודת משתה גאורגית, חפלה תימנית והופעה בסגנון רוסי. לפירוט האירועים - שאון חורף ירושלים.

מסעדת סיטארה משיקה תפריט חדש שיחמם לכם את הערבים הקרירים. בתפריט תוכלו למצוא: מגוון פוקצ'ות כמו פוקצ'ה סינייה או פוקצ'ה רוסטביף (42-54 שקלים); מבחר סלטים כמו סלט ירקות קצוץ, אייסברג המאירי או סלט קיסר (48-65 שקלים); סרדינים מהים התיכון בציפוי פולנטה (69 שקלים); פילה מוסר ים על ניוקי (125 שקלים); רביולי שרימפס (69 שקלים); לינדוויני צ'ילי עם נתחי בקר ופורטובלו (89 שקלים); המבורגר 300 גר' (75 שקלים) ומנות נוספות. היכן: סיטארה - רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב

הכל חדש. ניוקי שרימפס בסיטארה (צילום: דרור כץ)תפריט ביתי חדש בבית הקפה טל ושני בית הקפה של טל ושני מתחדש בתפריט ביתי חדש. התפריט כולל ארוחות הבוקר חדשות כמו: בוקר איטלקי - סלסלת לחמים, אומלט עם זיתי קלמטה, גבינת פטה, בזיליקום וחציל קלוי,מזטים של גבינת שמנת, עגבניות שרי בפסטו, אנטי פסטי, מזט גזר, סלט ירקות טריים ומיני פנקוטה ברוטב קרמל (56 שקלים); בוקר של קים - קרואסון חמאה, איולי עשבי תיבול, סלמון נורבגי, ביצים עלומות, סלט ירוקים ברוטב ויניגרט הדרים, מיץ טבעי ושתיה חמה (57 שקלים).התפריט כולל גם מנות חמות עם תוספת חמה לבחירה וסלט ירוק: פלפלים ממולאים באורז ובשר ברוטב עגבניות פיקנטי (45 שקלים); קציצות בקר ברוטב עגבניות טריות (45 שקלים); קבב הבית (48 שקלים); ניתחי עוף עם בצל ותבלינים (48 שקלים); שניצל ביתי בציפוי קריספי (48 שקלים); קישים בטעמים תרד/ בטטה/ בצל/ פלפלים בתוספת סלט ירוק (45 שקלים) ועוד.היכן: טל ושני - ארלוזורוב 23, תל אביבבטעם של בית. פלפל ממולא טל ושני (צילום: אנטולי מיכאלו)

*#