טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונשף: טרטר בקר, מנגו ושמן פטרוזיליה

יואב בלימן ממסעדת מטבח לילה מביא לכם מתכון קליל ומרענן לשעת ערב מאוחרת

תגובות

מצרכים: 1 צרור פטרוזיליה2 כפות חרדל2 שיני שום200 מ"ל שמן סויה

300 גרם בשר "כף" נקי ומטורטר (קצוץ דק דק בסכין)חצי בצל סגול קצוץמיץ מחצי לימוןשמן זיתמלח ופלפל1/2 מנגו קצוץ דק

אופן ההכנה: 1. מכינים את שמן הפטרוזיליה: חולטים את הפטרוזיליה במים רותחים עם מעט מלח לכ-20 שניות ולאחר מכן מעבירים למי קרח. סוחטים מעט את הבלנדר ומעבירים לבלנדר. 2. מוסיפים כף חרדל, שום מלח ופלפל וטוחנים. תוך כדי, זולפים לאט לאט את השמן פנימה. לאחר שהשמן אחיד ובעל צבע מבריק מסננים במסננת כפולה.3. מערבבים את הבשר עם הבצל, כף חרדל, מלח ופלפל מעט מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל. 4. מניחים את הטרטר בצלחות הגשה. מניחים מעל את המנגו הקצוץ, מזלפים את שמן הפטרוזיליה ומעטרים בעלים. טרטר בקר מנגו ושמן פטרוזיליה - לגרסת הדפסהטרטר בקר ומנגו של מטבח לילה (צילום: דניאל לילה)

*#