${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טייק אווי: לא שמים קצוץ

צריך הרבה כדי להוריד היי של שיעור זומבה, והמשלוח של קצוץ כמעט הצליח לעשות את זה

תגובות

בעשר הדקות הראשונות, כל מה שיכולתי לעשות זה להתפלל: רק שמישהו שמכיר אותי לא יראה אותי. בהמשך הצלחתי להשתחרר ואפילו ליהנות. הייתי חייבת לסמן וי על העניין הזה שנקרא זומבה, וגם רציתי שנעמה תפסיק לקדוח לי כמה זה "מגניב, מקפיץ ואנרגטי". יצאנו שתינו מהשיעור מרוצות ומורעבות. "כשהמורה כל כך טובה זה ממש מביא אותך להיי של מסיבת ריקודים. את לא רוצה להפסיק", היא התלהבה, "מגניב שהמציאו ז'אנר כזה - גם אירובי, גם ריקוד וגם תנועות מגוחכות, אבל כאלה שכיף לך איתן". אפשר לומר שזו היתה הגדרה מדויקת.קצוץ - לשעות פעילות ולכל הפרטיםעכבר משלוחים - הזמינו משלוח לבית, למשרד ולכל מקוםהטבענו את הרעב בהזמנה אונליין מקצוץ. ניוקי בטטה‏ (35 שקל) ברוטב פסטו היה הדבר הראשון שקרץ לנו מהתפריט. בסיום ההזמנה התקשרו מקצוץ להודיע שנגמר הניוקי ושהרביולי בטטה מעולה, אז זרמנו איתם. לא שהיו הרבה ברירות אחרות. לקחנו גם רביולי גבינה (35 שקל) ברוטב אלפרדו - שמנת, בצל, פטריות ועשבי תיבול. ריבועי הרביולי עצמם היו בסך הכל בסדר, בדרכם התעשייתית, ונעמה חשבה שרוטב הפסטו נחמד ומוסיף לטעם. אני, לעומת זאת, טענתי שהוא מוזר וחמצמץ, ואין סיבה לחמיצות שכזו בפסטו. נעמה נבהלה מתגובתי ועברה לשמנת. "רוטב סבבה", אמרה, והוא אכן היה לא רע ובכמות מספקת. על הלזניה (32 שקל) נכתב בתפריט "מומלץ!"‏, כך שהיינו חייבות לבדוק. "נראה כאילו חיכתה שנים שיאכלו אותה", עידכנה נעמה כשפתחה את קופסת האלומיניום הקטנה. "באמת שמים עלינו קצוץ: בטח לא משקיעים ועושים את המינימום". אחרי שטעמה, הגדירה אותה כ"סתמית ויבשה", והמראה שלה בהחלט תאם לטעם. טעם לא ברור. רביולי בטטה ברוטב פסטו (צילום: אורן זיו)סלט הקממבר‏ (35 שקל לסלט גדול) היה נקודת אור במשלוח, בזכות הירקות הטריים. נעמה עברה על רשימת הרכיבים: מבחר חסות, עלי בייבי, מלפפונים, פטריות מוקפצות, עגבניות שרי, אגוזי מלך וגבינת צאן, ואמרה, ובצדק, ש"זה נשמע טוב מדי". אגוזי מלך לא היו שם, החסה היתה מסוג אחד, וטעמתי כבר פטריות מוקפצות מוצלחות יותר. "מה תגידי על זה שקוראים לסלט קממבר?", שאלתי את נעמה בחיוך, וזו צחקה. זו היתה גבינה שאפילו לא דומה לה. קיבלנו שלושה רטבים לצד הסלט. על שניים מהם נכתבה המילה "לייט", ומכיוון שאף אחד לא הודיע לנו שאנחנו בדיאטה, נאלצנו לבחור באופציה של רוטב שום. הוא היה בסדר. "אם את במאנץ' של לילה ואף מקום לא פתוח ואת חייבת פחמימות שיספגו את האלכוהול, אולי אז הייתי הולכת לשם", הכריזה נעמה. גם אחרי שיעור הזומבה היינו חייבות לאכול משהו, וזו היתה ברירת המחדל על השולחן. אבל ידענו מראש שלא ניתן לשום דבר להרוס לנו את מצב הרוח.

בקטנה זמנים: הבטיחו עד שעה, איחרו בחמש דקות אריזות: סטנדרטיות שירות: סבבה דמי משלוח: 7 שקלים בעד: ירקות טריים נגד: כל השאר תמורה לכסף: לא השורה התחתונה: לוותרקצוץ - אבן גבירול 30, תל אביבזמני משלוחים: א'-ה' 18:00-9:00

*#