שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

בשרים, יינות וחמין מפנק: המלצות טעימות לסופ"ש

ערב יינות ובשר במרינדו תל אביב, בראנץ' ביקב דלתון, מנות חדשות במסעדת סולטן, וחמין מייפל מתקתק לשבת מהמעדנייה של גולדשטיין<BR>

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
טלי קושניר, עכבר העיר

סוף השבוע הראשון של שנת 2013 מצביע על כך שזו הולכת להיות שנה טעימה: מנות חדשות במסעדת סולטן בשפרעם, ערב יינות ובשרים במעדניית מרינדו בתל אביב, תפריטי בראנץ' וצהריים חדשים ביקב דלתון וחמין מייפל מתקתק וחמים במעדנייה של גולדשטיין.מנות חדשות במסעדה סולטן מסעדת הדגים סולטן שבשפרעם מציגה מנות חדשות שמתווספות לתפריט הקיים. במנות החדשות תוכלו למצוא: מטפונה דגים - מנה של אורז עם דגים בבישול ארוך; טאג'ין דגים עם טחינה - תבשיל של דגים ובצל מטוגן בטחינה; תבשיל פאייה דגים ופירות ים מתובלים בזעפרן, שמצטרפות למנות המוכרות של פילה אנשובי בכבישה ביתית, טונה טרייה; פילה דניס צלוי ברוטב עגבניות; דג לברק צלוי עם ירקות שורש; שרימפס עם פיסטוק חלבי; שרימפס חמוץ מתוק ועוד.היכן: מסעדת סולטן - שפרעםמתחדשים. טונה אדומה במסעדת סולטן (צילום: בועז לביא)מעדניית מרינדו מארחת את יקב הרי גליל מיראון

מעדניית מרינדו אחד העם בתל אביב מארחת את יקב הרי גליל מיראון, לערב של בשר משובח ויין איכותי. לכבוד הערב הכין השף ברנע שלס תפריט ייחודי: לשולחן יוגשו מבחר ירקות על הגריל וירקות צלויים; לחם הבית; ממרח ארטישוק ואנשובי, זוקיני נענע; קרפצ'ו שייטל עם פסטו אורגנו, עגבניות קונפי וגבינה גרוזינית לצד גליל פינו נואר; טרטר טלה עם טחינת יוגורט, צנונית, סחוג בייתי ולבבות עגבנייה לצד גליל ברברה; רוסט ביף בייתי עם בצל מוחמץ וחרדל דיזון; ברוסקטת כבדים ים תיכונית - כבדי עוף על הגריל עם קרעי פיתה וזעתר; סלט עגבניות ושום, טחינה וסומק; מאפה פטריות מנגולד ושפונדרה לצד גליל אלון; וקינוח של פנקוטה הדרים לצד מירון. היכן: מרינדו - אחד העם 58, תל אביבמתי: יום חמישי, 3.1, החל מהשעה 20:00מחיר: 150 שקלים לסועד, 120 שקלים לחברי מועדון לקוחות

בשרים ויין טוב. מרינדו תל אביב (צילום: חגית גורן)תפריטי בראנץ' וצהריים חדשים ביקב דלתון מרכז המבקרים של יקב דלתון (מרום הגליל) יוצא בתפריט חורף חדש ומגוון. התפריט החדש נהגה על ידי אבירם זייד, השף הצעיר של מסעדת הארי 8 בצפת. בתפריט תמצאו ארוחת בוקר חלבית עם נגיעות גליליות שכוללת: מבחר לחמים טריים וחמים, מטבלים מגוונים בצבעים וטעמים, סלטים טריים מהשדה עם מבחר רטבים ושמנים מיוחדים, גבינות לבנות משולבות עם סומק ועשבי תיבול ומנות כמו שקשוקה עם פלפלים קלויים חצילים ועגבניות שרי תמר, סלט ביצי משק טריות במיונז ועירית. היכן: יקב דלתון - פארק התעשייה, דלתוןמחיר: 50-80 שקלים לסועדחמין מייפל לשבת במעדנייה של גולדשטיין

לכבוד ימי החורף הקרירים, ולמי שלא מתחשק לו לבשל, מציעה המעדנייה של גולדשטיין חמין מייפל על פי מתכון משפחתי שעובר מדור לדור. התבשיל כולל בשר, ירקות העונה, ירקות שורש, תבלינים סודיים, מייפל עדין ומתקתק ועוד מרכיבים שיחממו לכם את השבת. אפשר לקחת או להזמין הביתה, באמצעות שירות המשלוחים של המעדנייה.היכן: המעדנייה של גולדשטיין - ‏לוי אשכול 201‏, סביוןמחיר: 44 שקליםיחמם לכם את השבת. חמין של גולדשטיין (צילום: שי בן אפרים)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ