${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמין עד הבית ואלכוהול טוב: המלצות טעימות לסופ"ש

סיר חמין עד הבית מביסטרו הכובשים, בראנץ' סילבסטר בקורדליה, ערבי טעימות יין במלון האפנדי, אירוח ביתי לסילבסטר ותפריט חורף בבראון

תגובות

שוב הגיע סוף השבוע ואיתו המון אפשרויות טעימות: ערבי טעימות יין במרתף מלון האפנדי, בראנץ' סילבסטר במסעדת קורדליה בשיתוך עם מועדון הקפסולה של יקבי רמת הגולן, תפריט חורף חדש בבראון וסיר חמין עד הבית מביסטרו הכובשים. » אירועי סילבסטר 2013 במסעדותטעימות יין, גבינות ונקניקים במלון האפנדי  מלון האפנדי בעכו העתיקה מארח בכל ערבי השבוע טעימות יין ופלטות של נקניקים משובחים וגבינות עשירות. בערבי חמישי ושישי מארחת הסומלייה, אלינור גונשורק, ערב של טעימות יין וטעמים ממטבחו של השף עידו זרמי.

היכן: מלון האפנדי - עכו העתיקהמתי: ערבי חמישי ושישימחיר: משתנה בכל ערב לפי התפריט המוצעיורדים למרתף. האפנדי (צילום: אסף פינצ'וק)בראנץ' סילבסטר מבעבע של מועדון הקפסולה ערבסילבסטר 2013 נמצא במרחק כמה ימים אבל למה לא להתחיל את החגיגות כבר מעכשיו? ביום שישי, 28.12, יערכו השף ניר צוק ומועדון הקפסולה, מועדון הצעירים של יקב רמת הגולן, מיצג קולינרי מבעבע, במסעדת קורדיליה. באירוע יוכלו המשתתפים ללמוד, לאכול מנות שהכין צוק, ולשתות הרבה יין מבעבע בסגנונות שונים, קוקטיילים ועוד. מספר המקומות מוגבל. הרשמה מראש: 054-6700803

היכן: קורדליה - סמטת זכוכית 1, יפומתי: יום שישי, 28.12, בשעה 11:00מחיר: 120 שקלים לאדם, 100 שקלים לחברי הקפסולהמבעבעים על הבוקר. קורדליה (צילום: דניאל צ'צ'יק)

תפריט חורף בבראון השפית מאיה לביא מרעננת את התפריט של בראון ומציעה מנות חדשות באווירה חורפית. בין המנות החדשות: קרפצ'יו סלק, צנוברים קלויים וחמוציות.  (28 ש"קלים); ספרינג רול במילוי רצועות מלפפון, אבוקדו, גזר, פטריות שיטאקי, אטריות שעועית וג'ינג'ר טרי (34 שקלים);  סלט עדשים חם, גזר, כרישה ובצל מוגש עם טחינה יוגורט ובצל ירוק צלוי (42 שקלים) ועוד. לצד מנות החורף השתלבו בתפריט גם מנות ביסטרו קלאסיות: שניצל עם פירה וסלט ירקות קצוץ  (58 שקלים); פילה דניס ופירה שורשים (78 שקלים); קציצות דגים ברוטב עגבניות, ארטישוק וזיתים שחורים מוגשות עם אורז (62 שקלים); בנוסף לתפריט החורף, התעדכן וגם תפריט הגלידות של בראון עם טעמים חדשים כמו: תותים בשמנת, רום צימוקים ושוקולד וויסקי. היכן: בראון - ניסים אלוני 10, מתחם G, תל אביבספרינג רול של בראון (צילום: שי בן אפרים)חמין פשוט להכנה מביסטרו הכובשים בביסטרו הכובשים מקבלים את החורף באהבה, עם סיר חמין שלם שכולל בשר, עצמות מח, תפוחי אדמה, בצל, שום, חומוס, שעועית, חיטה וכל מה שחמין צריך בשביל לחמם לכם את השבת. אתם רק צריכים להזמין את הסיר, לבוא לקחת, למלא אחר ההוראות הפשוטות, להכניס לתנור, ולהתפנק על חמין של שבת בצהריים. הסיר מיועד לחמישה סועדים. הזמנות יתקבלו לאורך כל השבוע, עד יום חמישי בשעה 16:00 (ניתן לאסוף ביום שישי בלבד).היכן: ביסטרו הכובשים - הכובשים 48, תל אביבמתי: ניתן להזמין בכל יום, עד ליום חמישי בשעה 16:00. איסוף ביום שישימחיר: 150 שקלים לסיר 

מה אתם עושים בשבת בצהריים? סיר חמין של הכובשים (צילום: מור סגל)ארוחת סילבסטר עד הבית אם אתם בעניין של לארח את ערב הסילבסטר אצלכם בבית, המעדניה של גולדשטיין מציעה מבחר מנות מיוחדות לערב השנה החדשה, שאפשר להזמין במשלוח או לבוא ולקחת. במקום יציעו:  רולדת כתף טלה בבירה כהה, סויה ומייפל (24 שקלים ל-100 גר'); ואונטרה ריב טלה בבירה כהה וסויה (24 שקלים ל-100 גר'). היכן: המעדניה של גולדשטיין - דרך חטיבת אלכסנדרוני 201, קרית אונו בואו לסילבסטר. רולדת כתף של גולדשטיין (צילום: שי בן אפרים)שף הדרך: הדרך לבשל הטיולים אם אתם מתכננים לצאת לטייל בסוף השבוע הקרוב, אבל לא בא לכם להיסחב עם כלי בישול או אוכל מוכן מראש, סטארט אפ חדש בשם שף הדרך מציע פתרון. שף הדרך הן ארוחות מוכנות בעלות מנגנון לחימום עצמי ללא שימוש באש, מיקרוגל  או אמצעי חימום אחרים. המארזים מגיעים בארבעה טעמים: אושפלאו - נתחי בקר עם אורז, ירקות וצימוקים; גולש הונגרי עם תפוחי אדמה ברוטב בשר; קציצות בשר עם ספגטי ברוטב עגבניות; ונתחי שווארמה עם הום פרייז. ניתן להשיג בחנויות סונול סו גוד או להזמין באתר.

*#