אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שנתיים לשוק הנמל ומבצעים למילואימניקים: המלצות טעימות לסופ"ש

חגיגות שנתיים לשוק הנמל בתל אביב, מבצעים למילואימניקים בפרנג'ליקו ובסושיה, עסקיות חדשות במלון סנט גבריאל בנצרת ותפריט חדש ובראנץ' של שבת באמריקן קולוני

תגובות

מסעדת השף של מלון סנט גבריאל בנצרת משיקה תפריט עסקיות חדש ובו ארוחה מלאה שכוללת לחם בתוספת מטבלים וכוס שתייה קלה. למנה ראשונה מוצעות לבחירה: עגבניות שרי ממולאות קבב חלבי על מצע שולבאטו אוריינטלי; פטריות שמפניון מוקפצות קלות על מצע ירק מהגן האורגני של המסעדה; או מרק היום. לעיקריות אפשר לבחור: חזה עוף מתובל בגריל בתוספת תפוחי אדמה מדורה וירק הררי (49 שקלים); פילה דג סלמון אפוי בניחוח חרדל דיז'ון ודבש דבורים טרי בתוספת אורז בר (59 שקלים); או דואט סטייק ואנטריקוט עגל בגריל בשילוב ירקות שמש בניחוח עלי בזיליקום ושום (89 שקלים). למנה אחרונה: כנאפה קר או ליאלי ביירות. היכן: מלון סנט גבריאל - סלזיאן 2, נצרתמתי: העסקיות מוגשות בימים שני-שישי, 12:00-17:00עגבניות ממולאות במסעדת השף של סנט גבריאל (צילום: אהרון כפיר)

*#