טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פסטיבל שמן זית וקאווה בשקל: איפה אוכלים השבוע?

שבוע של קאווה בשקל ומנות ספיישל בחדר האוכל, תפריט צ'יקיטי במסעדת בליני, מסיבת השקה לביסטרו רוטשילד, חודש של גאווה טבעונית במטבח של נלי, דרינק בבר החדש של שיין אנד שארפ ועוד המלצות

תגובות

שבוע נוסף מתחיל ומה שבטוח ירכך לכם את המכה הן המלצות אוכל טעימות:  מנות מיוחדות על הבר של שיין אנד שארפ, תפריט צ'יקיטי איטלקי בבליני, שבוע של קאווה בשקל בחדר האוכל, פסטיבל שמן זית במסעדת אוליב ליף, חגיגת יינות במסעדות אי זוגי, חודש של גאווה טבעונית במטבח של נלי, מסיבת הפתיחה לביסטרו רוטשילד עם דיג'יי נינט טייב ועוד אירועים שינעימו לכם את השבוע.

קאווה בשקל בחדר האוכל

מסעדת בליני חונכת תפריט צ'יקטי חדש שיוגש לצד התפריט הקבוע במהלך החודשים נובמבר-ינואר, ויתבסס על מבחר מנות פתיחה קטנות בתמחור נגיש. הצ'יקטי הם המקבילה הונציאנית לטאפאס - מעדנים קרים וחמים קטנים המבוססים על מיטב התוצרת העונתית והמקומית: נתחי בשר, נקניקים, גבינות, זיתים, מאפים, ירקות, דגים ופירות ים. בין המנות שיוגשו במסעדה: קרפצ'יו סלק בליווי גבינת פטה, בצלצלוני פנינה וכוסברה (17 שקלים); פיורה פריטו - כרובית מטוגנת ברוטב יוגורט פיקנטי (21 שקלים); שרימפס ולפוליצ'לה - שרימפס מוקפץ בציר סלק ולימון על מצע עלי פסטה מטוגנים (28 שקלים); קרצ'ופו טרוף - ארטישוק יהודי עם פרמזן ומחית פטריות כמהין (28 ש"קלים); סלטינבוקה רומנה - אסקלופ עגל מגולגל עם פרשוטו ומוצרלה ברוטב חמאת מרווה ולימון (42 שקלים); ויטלו סיציליאני - סינטה על מצע גרגירי חומוס, בצל שום, עגבניות, לימון וצ'ילי (42 שקלים). לצד המנות המיוחדות, משיקים בבליני ארוחת ערב מלאה שכוללת מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחירים של 98/118 שקלים.היכן: בליני - יחיאלי 6, תל אביבטאפאס באיטלקית. קרצ'ופו טרוף בבליני (צילום: בועז לביא)

פסטיבל שמן זית במסעדת אוליב ליף לרגל עונת המסיק מציעה מסעדת אוליב ליף ספיישל מנות בשילוב השמנים של שמן ארץ גשור ובהן: ברבוניות מטוגנות ומתובלות לצד סלט (69 שקלים); עגל חלב במרינדת קורנית עם קרם שומר וירקות (80 שקלים); קוביות פילה לברק בשמן זית, גרדת לימון, כוסברה ונענע, מוגש לצד דסקיות סלקים אורגניים מבושלים (70 שקלים); חזה עוף בבישול איטי עם קרם תירס ושמן זית מוגש עם במיה וגרגירי תירס (65 שקלים); ופסטת פפרלדה עם ירקות שמן זית וריחן טרי  (60 שקלים). היכן: אוליב ליף - הירקון 115, מלון שרתון, תל אביבנס פך השמן זית. ברבוניות מטוגנות (צילום: ארן חן)מסיבת הפתיחה של ביסטרו רוטשילד ביסטרו רוטשילד פותח את שעריו באופן רשמי, ביום רביעי, 28.11 עם מסיבת פתיחה חגיגית החל מהשעה 19:00. את האירוע תפתח DJ DANA KEILA  שתנגן אלקטרו סווינג ומיד לאחר מכך תעלה לעמדת התקליטן DJ NINA הלאוא היא נינט טייב. היכן: ביסטרו רוטשילד - אוטשילד 9, תל אביבמתי: יום רביעי, 28.11, 19:00נינה על העמדה. ביסטרו רוטשילד (צילום: יח"צ)חגיגות יין במסעדות אי זוגי רשת המסעדות אי זוגי ויקב טפרברג יוצאים בשיתוף פעולה במסגרת חגיגות היין של אי זוגי. בכל ימות השבוע, יוכלו לקוחות המסעדה ליהנות מכמות בלתי מוגבלת של יין בעלות של 19 שקלים לסועד. בנוסף, לצד היין יוכלו הסועדים ליהנות  ממנות מיוחדות שמבוססות על טהרת היין כמו: מוסר ים ברוטב שרדונה, צלפים ובצלי פנינה; פילה בקר פטיט סירה, טימין וחרדל דיז'ון; סינטה קראסט פיסטוק ,בציפוי של פיסטוק ובצל קלוי ,ברוטב יין אדום; וטארטלט שוקולד במילוי ענבים, קוקוס וגוורצטרמינר מתקתק.היכן: אי זוגי - הברזל 17, רמת החי"ל, תל אביבאי זוגי רחובות - אופנהיימר 2, פארק המדע, רחובות חוגגים יין. סינטה קראסט פיסטוק (צילום: יפית צרפתי)חודש גאווה טבעונית במטבח של נלי המטבח של נלי משיק חגיגות טבעוניות שיכללו היצע ענק של אפשרויות טבעוניות, בישיבה במסעדה וגם בטייק אווי מהמעדנייה. בתפריט הטבעוני תוכלו למצוא ארוחות בוקר של: מוזלי עם חלב אורז ופירות העונה; דייסת שיבולת שועל עשירה עם פירות יבשים ואגוזים; ועוד. כריכים כמו: כריך טופו עם חמאת בוטנים; טורטיות קמח מלא אורגני עם ירקות קלויים. מנות עיקריות כגון: קדירת עדשים שחורות וירוקות; גרגירי כוסמין אורגניים עם תרד ומנגלד בחמאת שומשום; קציצות עדשים עם קינואה בפטריות וערמונים; פולנטה עם פורטבלה; מרק קרם שעועית שחורה; מרק ספרדי עם שעועית אדומה ופלפלים מעושנים; כרובית וגריסי פנינה; קוסקוס מלא; ועוד מנות מיוחדות מידי יום.היכן: המטבח של נלי - יהודה מרגוזה 28, יפוחודש שלם של גאווה. קציצות עדשים ותבשיל חיטה (צילום: דניאל לילה)אורן בקר מתארח במסעדת טריולה השף קונדיטור אורן בקר מגיע להתארח במסעדת טריולה בשפתח תקווה, לערב בישולים מיוחד. מלבד לתפריט הקבוע של המסעדה יכין בקר מגוון קינוחים מיוחדים כמו: שחיתות שוקולד, מוס למון ליים, ופררו רושה. היכן: טריולה - שחם 14, פתח תקווהמתי: יום שלישי, 27.11

*#