פסטיבל שמן זית וקאווה בשקל: איפה אוכלים השבוע?

שבוע של קאווה בשקל ומנות ספיישל בחדר האוכל, תפריט צ'יקיטי במסעדת בליני, מסיבת השקה לביסטרו רוטשילד, חודש של גאווה טבעונית במטבח של נלי, דרינק בבר החדש של שיין אנד שארפ ועוד המלצות

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
טלי קושניר, עכבר העיר

שבוע נוסף מתחיל ומה שבטוח ירכך לכם את המכה הן המלצות אוכל טעימות:  מנות מיוחדות על הבר של שיין אנד שארפ, תפריט צ'יקיטי איטלקי בבליני, שבוע של קאווה בשקל בחדר האוכל, פסטיבל שמן זית במסעדת אוליב ליף, חגיגת יינות במסעדות אי זוגי, חודש של גאווה טבעונית במטבח של נלי, מסיבת הפתיחה לביסטרו רוטשילד עם דיג'יי נינט טייב ועוד אירועים שינעימו לכם את השבוע.

קאווה בשקל בחדר האוכל

מסעדת חדר האוכל מציינת בימים אלו את יום ההולדת הרביעי שלה, ולכבוד המאורע המשמח הקהל הרחב מוזמן לשבוע של חגיגות. במהלך השבוע הקרוב (עד שבת 1.12) כל סועד יוכל לקבל כוס קאווה במחיר של שקל אחד בלבד, ללא הגבלה. בנוסף, יגיש השף, , תפריט יום הולדת מיוחד ובו מנות ספיישל שכיכבו בשנים האחרונות בתפריטים השונים של המסעדה: כיסוני לבנה עם עגבניות מרוסקות, קצח ואורגנו (44 שקלים); לשון עגל עם עלי מנגולד חמים, סירופ סלק, ציר בקר וקרם פרש (38 שקלים); עוף שחור - קונפי פרגית, שמיר, אגוזי מלך וריבת עגבניות חריפה (72 שקלים); ועוגת תמרים עם גלידת טימין, רוטב טופי וברנדי (32 שקלים). מומלץ להזמין מקום מראש. היכן: - שאול המלך 23, תל אביבמתי: ימים א'-שבת, 25.11-1.12מזל טוב. חדר האוכל (צילום: דודו בכר)על הבר אצל שיין אנד שארפ מסעדת שיין אנד שארפ השיקה בר חדש שמשמש כחדר עישון ויאפשר לאורחים להנות מתפריט המסעדה החל משעות הצהריים ועד 23:00 ולאחר מכן יציע לסועדים תפריט בר מיוחד, עד השעה 3:00. בין מנות הלילה שיוגשו: סלט קריספי דאק (49 שקלים); קרואסון שקדי עגל חלב, תפוח אדמה סגול ואריסה (76 שקלים); כנפי עוף ללא עצם (46 שקלים); סטייק א-לה מינוט עם תפוחי אדמה מטוגני ואליולי צ'ילי (84 שקלים); ומבחר דים סאם של שרימפס עם ערמוני מים, דג ואספרגוס, בקר עם כמהין ועוד. היכן: - יגאל אלון 65, תל אביבאוכל ואלכוהול עד השעות הקטנות של הלילה. הבר בשיין אנד שארפ (צילום: בן יוסטר)תפריט צ'יקיטי במסעדת בליני

מסעדת בליני חונכת תפריט צ'יקטי חדש שיוגש לצד התפריט הקבוע במהלך החודשים נובמבר-ינואר, ויתבסס על מבחר מנות פתיחה קטנות בתמחור נגיש. הצ'יקטי הם המקבילה הונציאנית לטאפאס - מעדנים קרים וחמים קטנים המבוססים על מיטב התוצרת העונתית והמקומית: נתחי בשר, נקניקים, גבינות, זיתים, מאפים, ירקות, דגים ופירות ים. בין המנות שיוגשו במסעדה: קרפצ'יו סלק בליווי גבינת פטה, בצלצלוני פנינה וכוסברה (17 שקלים); פיורה פריטו - כרובית מטוגנת ברוטב יוגורט פיקנטי (21 שקלים); שרימפס ולפוליצ'לה - שרימפס מוקפץ בציר סלק ולימון על מצע עלי פסטה מטוגנים (28 שקלים); קרצ'ופו טרוף - ארטישוק יהודי עם פרמזן ומחית פטריות כמהין (28 ש"קלים); סלטינבוקה רומנה - אסקלופ עגל מגולגל עם פרשוטו ומוצרלה ברוטב חמאת מרווה ולימון (42 שקלים); ויטלו סיציליאני - סינטה על מצע גרגירי חומוס, בצל שום, עגבניות, לימון וצ'ילי (42 שקלים). לצד המנות המיוחדות, משיקים בבליני ארוחת ערב מלאה שכוללת מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחירים של 98/118 שקלים.היכן: - יחיאלי 6, תל אביבטאפאס באיטלקית. קרצ'ופו טרוף בבליני (צילום: בועז לביא)

פסטיבל שמן זית במסעדת אוליב ליף לרגל עונת המסיק מציעה מסעדת אוליב ליף ספיישל מנות בשילוב השמנים של שמן ארץ גשור ובהן: ברבוניות מטוגנות ומתובלות לצד סלט (69 שקלים); עגל חלב במרינדת קורנית עם קרם שומר וירקות (80 שקלים); קוביות פילה לברק בשמן זית, גרדת לימון, כוסברה ונענע, מוגש לצד דסקיות סלקים אורגניים מבושלים (70 שקלים); חזה עוף בבישול איטי עם קרם תירס ושמן זית מוגש עם במיה וגרגירי תירס (65 שקלים); ופסטת פפרלדה עם ירקות שמן זית וריחן טרי  (60 שקלים). היכן:  - הירקון 115, מלון שרתון, תל אביב נס פך השמן זית. ברבוניות מטוגנות (צילום: ארן חן)מסיבת הפתיחה של ביסטרו רוטשילד ביסטרו רוטשילד פותח את שעריו באופן רשמי, ביום רביעי, 28.11 עם מסיבת פתיחה חגיגית החל מהשעה 19:00. את האירוע תפתח DJ DANA KEILA  שתנגן אלקטרו סווינג ומיד לאחר מכך תעלה לעמדת התקליטן DJ NINA הלאוא היא . היכן: - אוטשילד 9, תל אביבמתי: יום רביעי, 28.11, 19:00נינה על העמדה. ביסטרו רוטשילד (צילום: יח"צ)חגיגות יין במסעדות אי זוגי רשת המסעדות אי זוגי ויקב טפרברג יוצאים בשיתוף פעולה במסגרת חגיגות היין של אי זוגי. בכל ימות השבוע, יוכלו לקוחות המסעדה ליהנות מכמות בלתי מוגבלת של יין בעלות של 19 שקלים לסועד. בנוסף, לצד היין יוכלו הסועדים ליהנות  ממנות מיוחדות שמבוססות על טהרת היין כמו: מוסר ים ברוטב שרדונה, צלפים ובצלי פנינה; פילה בקר פטיט סירה, טימין וחרדל דיז'ון; סינטה קראסט פיסטוק ,בציפוי של פיסטוק ובצל קלוי ,ברוטב יין אדום; וטארטלט שוקולד במילוי ענבים, קוקוס וגוורצטרמינר מתקתק.היכן: - הברזל 17, רמת החי"ל, תל אביב - אופנהיימר 2, פארק המדע, רחובות חוגגים יין. סינטה קראסט פיסטוק (צילום: יפית צרפתי)חודש גאווה טבעונית במטבח של נלי המטבח של נלי משיק חגיגות טבעוניות שיכללו היצע ענק של אפשרויות טבעוניות, בישיבה במסעדה וגם בטייק אווי מהמעדנייה. בתפריט הטבעוני תוכלו למצוא ארוחות בוקר של: מוזלי עם חלב אורז ופירות העונה; דייסת שיבולת שועל עשירה עם פירות יבשים ואגוזים; ועוד. כריכים כמו: כריך טופו עם חמאת בוטנים; טורטיות קמח מלא אורגני עם ירקות קלויים. מנות עיקריות כגון: קדירת עדשים שחורות וירוקות; גרגירי כוסמין אורגניים עם תרד ומנגלד בחמאת שומשום; קציצות עדשים עם קינואה בפטריות וערמונים; פולנטה עם פורטבלה; מרק קרם שעועית שחורה; מרק ספרדי עם שעועית אדומה ופלפלים מעושנים; כרובית וגריסי פנינה; קוסקוס מלא; ועוד מנות מיוחדות מידי יום.היכן: - יהודה מרגוזה 28, יפוחודש שלם של גאווה. קציצות עדשים ותבשיל חיטה (צילום: דניאל לילה)אורן בקר מתארח במסעדת טריולה השף קונדיטור מגיע להתארח במסעדת טריולה בשפתח תקווה, לערב בישולים מיוחד. מלבד לתפריט הקבוע של המסעדה יכין בקר מגוון קינוחים מיוחדים כמו: שחיתות שוקולד, מוס למון ליים, ופררו רושה. היכן: - שחם 14, פתח תקווהמתי: יום שלישי, 27.11

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ