בוקר בדלאל ובירה במונטיפיורי שבע: איפה אוכלים השבוע?

ארוחות בוקר חדשות בדלאל, ערב מקסיקני במוזס, בירה ללא תחתית במונטיפיורי שבע, תפריט בריאות בקיוטו, עסקיות בלילה מוראד, גוסטו מגיעה עד הבית ועוד

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
טלי קושניר, עכבר העיר

השבוע החדש מביא איתו המון אפשרויות טעימות כמו: ארוחות בוקר חדשו בדלאל, ערבי בירה ללא תחתית במונטיפיורי שבע, ערב מקסיקני לוהט במוזס, השקת הבר בחדש של שיין אנד שארפ, תפריט בריאות בקיוטו הרצליה, עסקיות חדשות ותפריט חורף בלילה מוראד ועוד. בירה ללא תחתית במונטיפיורי שבע

מסעדת מונטיפיורי שבע מזמינה את אורחי המסעדה ליהנות בכל יום ראשון, החל משעה 17:00, מאחר צהריים של בירה ללא תחתית. תמורת 30 שקלים תוכלו להנות מהיינקן או מגולדסטאר מהחבית ללא הגבלה. בנוסף, תוכלו להתפנק על מבחר צ'ייסרים, כגון: פינלנדיה, סטולי ועראק במחיר 10 שקלים. לצד הבירות והצ'ייסרים יוגשו מבחר ממנות המסעדה, כמו : סינטה כבושה עם קורנישון וחרדל (26 שקלים); פלאפל שרימפס על חציל שרוף וטחינה (49 שקלים) ושיש פיש על לאפה עם לבנה (63 שקלים).היכן: מונטיפיורי שבע - מונטיפיורי 7, תל אביבמתי: ימי א', החל מהשעה 17:00ללא תחתית. בירה במונטיפיורי שבע (צילום: אנה פלינר)תפריט ארוחות בוקר חדש בדלאל

שף גולן גורפינקל משיק תפריט ארוחות בוקר חדש בדלאל, שנהגה עקב חגיגות החמש שנים להקמתה. בין ארוחות הבוקר תוכלו למצוא: פרנץ’ טוסט סנדוויץ’ עם פרי העונה, ריקוטה, קומפוט וקרם פרש (44 שקלים); בנדיקט רוסי - לחם אגוזים קלוי, מקרל מעושן, ביצים עלומות, תרד, בצל סגול והולנדייז הדרים (55 שקלים); קרואסון סלמון מעושן - קשקבל תורכי, ביצה עלומה, הולנדייז וסלט עלים ירוקים (48 שקלים) לצד מבחר קוקטיילים כמו: שפריץ Aperolעם יין לבן, סודה, פלחי תפוז וזיתים (24 שקלים); בלאדי מרי (24 שקלים); בליני דלאל - קאווה, מחית אפרסקים וג’ינג’ר מתוק (24 שקלים). היכן: דלאל - שבזי 10, תל אביבבוקר טוב. קרואסון שינקן (צילום: בועז לביא)ערב יינות במלון האפנדי בעכו

בר יין מלון בוטיק האפנדי בעכו העתיקה, של המסעדן אורי ירמיאס,  מארח את יקב ססלוב לערב טעימות בליווי היינן ברי ססלוב ביום רביעי, 14.11, החל מהשעה 20:00. האירוע יתחיל בקבלת פנים וימשיך בארוחת טעימות בניצוחו של שף המלון, עידו זרמי, בליווי יינות יקב ססלוב והסברים מפי היינן.היכן: מלון האפנדי - רחוב לואי התשיעי, עכו העתיקהמתי: יום רביעי, 14.11, 20:00ערב מקסיקני במוזס

רשת מוזס משיקה ערבי קונספט מקסיקנים שיינדדו מסניף לסניף. בכל ערב כזה יהפוך סניף אחר  למסעדה מקסיקנית עם תפריט שמורכב מטעמים וריחות של מקסיקו, מוזיקה מקסיקנית שמחה ואלכוהול מקסיקני משובח. הערב הראשון בסדרה יתקיים יתקיים ביום רביעי, 14.11, בסניף רוטשילד בין השעות 17:00-23:00. בתפריט תוכלו למצוא: טוסטדיטוס - משולשי טורטיה במילוי שלוש גבינות עם גוואקמולי וסלסת תירס ושעועית (26 שקלים); סלמון סביצה עם כוסברה, בצל סגול, פלפל ירוק חריף ומנגו טרי (35 שקלים); נאצוס' מלה רוטוס - רצועות נאצ'וס עם גבינה מותכת (25 שקלים); בוריטוס פואבלה סטייל - רצועות עוף על הפלאנצ'ה, בצל חרוך ופלפלים ירוקים עם אורז ושעועית בטורטייה עם חסה, גואקמולי וסלסה פיקנטית (54 שקלים);צ'ורוס (22 שקלים9 ועוד. היכן: מוזס רוטשילד - רוטשילד 35, תל אביבמתי: יום רביעי, 14.11, 17:00-23:00אנדלה! אוכל מקסיקני במוזס (צילום: שי בן אפריים)

שיין אנד שארפ מציגים: בר חדש

מסעדת שיין אנד שארפ משיקה בר חדש, שממוקם בצמוד למסעדה. לכבוד ההשקה הרשמית, תיערך ביום  שלישי, 13.11, החל מהשעה 21:00, מסיבת השקה חגיגית, כשעל העמדה תתארח נינט טייב שתנגן לאורחים מוזיקה אתנטית-אוריינטלית. הבר החדש יהיה פתוח החל מהשעה 12:00ויציע לאורחים אווירה צעירה, מוזיקה מגוונת ותפריט משתנה.הבר, יהווה מתחם העישון למסעדה.היכן: שיין אנד שארפ - יגאל אלון 65, תל אביבמתי: יום שלישי, 13.11, 21:00מתרחבים. שיין אנד שארפ (צילום: דני ססלר)עסקיות חדשות בלילה מוראד

טאפאס בר לילה מוראד מתחדשת בשף ותפריט חורף חדשים. השף החדש, אילן קאופמן, יצר תפריט שמותאם לעונה הקרירה ובו תוכלו למצוא: בקלוואה טלה בשר עם תאנים ברוטב יין אדום וערמונים עטוף בבצק פילו עם פיסטוק קלוי; כבדי עוף צרובים במחבת מוקפצים עם ערמונים ותאנים מיובשות על מצע עלי ביבי ברוטב כרמל סלקט; שקדי עגל צרובים על קרם ארטישוק ירושלמי בניחוח כמהין ברוטב יין אדום מתקתק; דואט ארטישוק ואבוקדו צרוב על על הפלנצ'ה עטוף באיולי ארגנו שום, אבוקדו בטמפורה ורוטב חמצמץ. בתפריט העסקיות בצהרים ניתן למצוא מנות: קבב מזרחי תוצרת בית ברוטב טחינה שרופה; קציצות דגים ברוטב עגבניות ופלפלים; כריך סטייק טונה עם ממרח לימון כבוש פיקנטי, ביצה קשה פטרוזיליה ותפוח אדמה.כל המנות העסקיות מוגשות עם מנה ראשונה לבחירה,תוספת למנה העיקרית.היכן: לילה מוראד - הרצל 4, תל אביבעושים עסקים. לילה מוראד (צילום: אורן זיו)שירות במשלוחים של גוסטו חוזר מסעדת גוסטו מחזירה את שירות המשלוחים ומציעה מבחר מנות איטלקיות עד הבית. השירות יהיה פעיל בכל יום, מ-12:00 ועד חצות. בתפריט תמצאו :ארנצ'יני - כדורי ריזוטו עם מחית כמהין ותערובת גבינות, מטוגנים בציפוי פריך. מוגש לצד רוטב עגבניות מיונז (24 שקלים); סלט ארטישוק ומוצרלה - רבעי ארטישוק, קרעי מוצרלה, פלחי אבוקדו, בצל סגול, זיתי קלמטה, עגבניות מיובשות, אורגנו שמן זית לימון, שום ואורגנו (56 שקלים); פסטה בלרינה אווז - פרוסות חזה אווז מעושן, בצל סגול, פטריות שמפניון, אפונה, שמנת, יין לבן וחלמון ביצה (58 שקלים); לזניה בולונז ותרד - לזניה בשכבות של תבשיל בקר טחון, תרד חלוט, רוטב בשמל ותערובת גבינות ברוטב רוזה (52 שקלים); פיצה פונגי - פטריות פורטובלו ושמפניון, שום קונפי וגבינת פטה יוונית (52 / 71  / 83 שקלים).היכן: גוסטו - שדרות ח"ן 59, תל אביבעד הבית. ארנצ'יני (צילום: מור סגל)קיוטו עוברים לתפריט בריאות

מסעדת קיוטו בהרצליה מציגה, בשיתוף הדיאטנית הקלינית יעל דרור, מנות בריאות שמדגישות את היתרונות התזונתיים החשובים במנות כמו: ברזל, אומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים. גיא טולדו, שף המסעדה, יצר תפריט שכולל מנות יפניות מסורתיות ומגוונות עם נגיעות ים תיכוניות בריאות ומזינות. המנות מבוססות על חומרי גלם טריים, עם דגש על ירקות טריים, דגים, בשר, עוף ועוד. כמו כן, המנות מבושלות באופן בריא, שמפחית את הפגיעה בערכו התזונתי של האוכל. בתפריט תוכלו למצוא: טונה בלו לגונה; קומבינציות סושי שונות ומגוונות; מרק ראמן עוף / בקר ומבחר סשימי; מדליוני פילה בקר טריאקי; סשימי ניו סטייל סלמון; פילה סלמון טריאקי ומנות נוספות. היכן: קיוטו - שנר 7, הרצליה פיתוחרק בריאות. טונה בלו לגון קיוטו הרצליה (צילום: אסף רונן)

תגובות