אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אוכל בעמידה: אכזבה על מקל

רשת וניליה המשיקה ופל בלגי על מקל. בתאוריה זה נשמע נהדר אבל הביצוע מוכיח אחרת

תגובות

בלא מעט מקרים נשאל המדור למה הוא מדיר את המתוקים מפינתו. והאמת, אין לו תשובה מספיק טובה. הרי גלידות ומאפים, למשל, אפשר בקלות לאכול במידה, לפעמים אפילו חייבים. אז התירוץ של המדור - הלא כל כך משכנע, חייבים להודות - הוא שבדרך כלל הוא מחפש ארוחת צהריים, ומתוקים פחות באים בחשבון הזה. אבל הפעם, איכשהו, לא היה לו תירוץ. ברשת הגלידריות וניליה השיקו בשבוע שעבר את ה־Bolet, ופל בלגי משופד על מקל, טבול בכל מיני רטבים כמו שוקולד, שוקולד לבן, פירות יער ועוד. והמדור, שדי מחבב ופל בלגי, קפץ על ההזדמנות. אשתו גם.» וניליה - לרשימת הסניפים המלאה» אוכל בעמידה - לכל הביקורות יש פה קטע, אין ספק. מין תשובה של רשת הגלידריות לחורף המתקרב ולמכת הסופגניות שכבר החלה ניתכת על העיר. ל־Bolet - אגב, מדובר במאכל הכי פאלי בעיר כרגע, ברמה של לא נעים להיראות אוכל אותו בפומבי - שתי אפשרויות הגשה: שיפוד בודד שאוכלים אותו כמו גלידה (14 שקל) בטייק אוויי, או שני שיפודים בצלחת עם קצפת וגלידה (32 שקל). כיוון שבעמידה עסקינן, המדור ואשתו הזמינו שיפוד לכל אחד והמתינו עד שמכונת הוופל תתחמם, תוך שהם מביטים מסביב בזאטוטים שזועקים בהיסטריה "גלידה!" ובהורים מיואשים שמנסים להבין איזה טעם הילד שלהם רוצה.עד פה, בסדר. ופל בלגי בווניליה (צילום: בועז לביא)בסוף הגיע הוופל, אבל התוצאה לא כל כך הרשימה. ופל בלגי סטנדרטי ובסיסי הוא פריך מעט מבחוץ ורך מבפנים, אבל ה־Bolet היה רך לגמרי, במרקם של סופגנייה. רוטב פירות היער השתלט לגמרי על השיפודים, העלים את השוקולד ואת השוקולד הלבן, ובעיקר הזכיר ריבה של סופגנייה. כלומר, מה שיש פה בתכלס זו סופגנייה על מקל. שזה נחמד, אבל ופל בלגי זה לא. מה השלב הבא, קרפ צרפתי בפיתה?שורה תחתונה: אכזבה על מקל

*#