שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכונים

פאולין מבשלת: ספיישל מטוגנים לחנוכה

מדונאטס וצ'ורוס ועד אצבעות פיה וזפולה. המדריך המלא למתוקים מטוגנים מרחבי העולם שיעשו לכם חנוכה שמח במיוחד

פאולין שובל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
פאולין שובל

אתחיל בווידוי: אני לא אוהבת סופגניות. חשבתי שאצליח להתחמק מהן השנה, למרות ריחות הטיגון שמילאו את הרחובות. הרי כבר יותר מחודש שכדורי הבצק הזהוב קורצים מכל פינה, קורצים עם כיפותיהן הלבנות מאבקת סוכר. כמו בכל שנה, גם הפעם אופים וקונדיטורים התאמצו במיוחד להמציא את הסופגניה המושלמת: שיחקו עם כמויות הבצק והמילוי והמציאו מילויים מיוחדים אבל לטעמי, הם רק הסתבכו עוד יותר על הדרך. לכן אפשר לנסות משהו אחר: במקום לנסות לשנות את הבצק או את המילוי, אפשר לשנות את המוצר. הרי לא חסרים מאכלים מטוגנים טעימים ברחבי העולם שאפשר להכין בחג. 

כדי לשמור על אווירת החג וגם כדי ליהנות ממשהו טעים, חברתי אל שף קונדיטור סטפן לייק, ויחד יצרנו כמה אלטרנטיבות מטוגנות למאכלי החג מרחבי העולם.

זפולה

אצבעות פיה

אוזני ארנב

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ