${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונשף: תבשיל קטניות של השף יואב בר

השף של מסעדת מאראבו מציע מתכון לארוחת צהריים או ערב בריאה, מפנקת וכל כך מהירה שלא תספיקו לומר "ג'ק רובינזון" והיא כבר מוכנה

תגובות

מצרכים:200 גרם קטניות מונבטות (חומוס, שעועית לבנה, מאש, עדשים וכו')5 בצלי שאלוט קלופים1 כוס ציר ירקות1 כפית כורכוםמלחפלפלשמן זית100 גרם ברוקולי10 עגבניות שרי שלמותצרור שמיראופן ההכנה:1. מכניסים לסיר: קטניות, בצלי שאלוט, ציר ירקות, כורכום, מלח, פלפל ושמן זית; ומבשלים כ-10 דקות.2. מוסיפים את הברוקולי, העגבניות והשמיר, ומבשלים ל-10 דקות נוספות.תבשיל קטניות מונבטות וירקות - לגרסת הדפסה מהיר ולעניין. תבשיל קטניות (צילום: שחר פליישמן)

*#