${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פאולין מבשלת: העצמה נשית עם רימה אולברה

פאולין שובל פגשה את השפית של מסעדת אואזיס לחגיגת יום הולדת טעימה, וקיבלה גם שיחה על קריירה, מחויבות ביתית ונשים במטבח

תגובות

שרימפס בגריל מצרכים ל-4 מנות: 12 ג'מבו שרימפס טריים12 ביצי שליו4 יח' ליים1 כף פפריקה מתוקה2 כפות שמן זית4 כפות מלח גס1 כפית אבקת תה ירוק יפניאופן ההכנה:1. מערבבים 4 כפות מלח גס עם כפית אבקת תה ירוק. מניחים בצד.2. מתבלים את השרימפס בפפריקה ומעט שמן זית. 3. צורבים את ה השרימפס בגריל בחום נמוך, למשך 4-5 דקות מכל צד. על מנת להגיע לרמת בישול אחידה, רימה ממליצה לשים על ראשי השרימפס מכסה או כלי נירוסטה קטן. מניחים   בצד.4. מכינים חביתות עין מביצי השליו. שמים בצד.5. מפלטים את הליים, על מנת להישאר רק עם ה"בשר". שמים בצד.6. בונים את המנה: מניחים על צלחת את השרימפס בליווי חביתת ביצי השליו, פילטים של ליים ומלח מתובל בתה ירוק.

כזה עוד לא טעמתם. שרימפס של אואזיס (צילום: פאולין שובל)

*#