חג שמח במיוחד: קוקטיילים לפי ארבעת המינים

פונץ' קר עם ערבה ואתרוג, פונץ' חם עם הדס ולולב, וליקר על בסיס תמרים ולולב. שלושה מתכונים לקוקטיילים חגיגיים במיוחד

עכבר העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עכבר העיר

רוח החגים שאופפת אותנו יכולה להשתדרג ולהשתפר עם קוקטייל נחמד באווירה המתאימה. לקראת סוכות, העכבר מביא לכם שלושה קוקטיילים שעושים שימוש בארבעת המינים, באדיבות זיו מנור, שישדרגו לכם את החג ואפילו את חול המועד. סוכות 2013 - לכל הפרטיםאירועי סוכות 2013 - לכל האירועיםאיפה אוכלים בסוכות? כל אירועי סוכות לילדיםפונץ' קר על בסיס ערבה ואתרוג

 מצרכים:1 בקבוק ואן גוך אננס1 בקבוק ואן גוך אסאי½ קילו סוכרערבהאתרוגגרידת לימוןסאוור4 תפוזים חתוכים לשמניות2 לימונים חתוכים לשמניות 1 בקבוק סיידר תפוחים מוגז

אופן ההכנה:1. ממיסים את הסוכר לקרמל על אש נמוכה תוך כדי בחישה איטית.2. מוסיפים ואן גוך אננס וואן גוך אסאי, תפוזים, לימונים, ערבה ואתרוג, ובוחשים עד לרתיחה. מכסים ולאחר כחמש דקות מקררים את הפונץ'. הצעת הגשה:לוקחים כוס, רצוי קפואה, מרטיבים את שפת הכוס ביין לבן ומעטרים במחית אוכמניות אדומות. מוזגים את הפונץ' לאחר שהתקרר לכוס הקפואה עד כ 1/2 מגובה הכוס ומוסיפים את סיידר התפוחים המוגז.

פונץ' קר על בסיס ערבה ואתרוג - לגרסת הדפסה

קריר ונעים. פונץ' על בסיס ערבה ואתרוג (צילום: עומרי רגב)פונץ' חם על בסיס הדס ולולב

מצרכים:1 בקבוק ערק1בקבוק ואן גוך קרמלהדס, לולבמקל קינמוןמקל ווניל4 תפוזים חתוכים לרבעים שהושרו בוואן גוך אננס למשך יומייםגרידת תפוזשוקולד חלב ושוקולד מריר מומסים אופן ההכנה:1. ממיסים בזהירות תוך כדי בחישה איטית את הסוכר עד שהופך לקרמל.2. מוסיפים את הואן גוך קרמל, הערק, ההדס והלולב, התפוזים, מקל הקינמון ומקל הווניל. בוחשים עד לרתיחה ומכסים.הצעת הגשה:יוצקים את הנוזל החם לתוך הכוס ,מוסיפים את השוקולד החלב המומס ומפזרים מעל גרידת תפוזפונץ' חם על בסיס הדס ולולב - לגרסת הדפסה

לערבים קרירים. פונץ' על בסיס הדס ולולב (צילום: עומרי רגב)הכנת ליקר על בסיס תמרים ולולב המצרכים:1 ואן גוך קרמל רגיל1 ואן גוך מלוןלולב, תמרים2 לימונים שלמיםאופן ההכנה:1. מכניסים את הלולב והתמרים לתוך צנצנת סגורה.2. ממלאים עד סוף הצנצנת בואן גוך מלון ומוסיפים את שני הלימונים. 3. מאחסנים במקרר שלושה ימים. הכנת ליקר על בסיס תמרים ולולב - לגרסת הדפסה

שווה את ההשקעה. ליקר על בסיס תמרים ולולב (צילום: עומרי רגב)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ