וומן פאוור: שבוע של קולינריה נשית

מאביבית פריאל דרך ננה שרייר ועד רימה אולברה – לכבוד יום האישה שחל השבוע, חמש שפיות ישראליות מוערכות מצדיעות לנשים חזקות ומשפיעות בשבוע של אוכל טוב, בירה קרה ומטרה חשובה

חן בן יוסף, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
בירה טובורג ומנה ליום האשה 2017
שבוע בסימן נשי. מנה מיוחדת לכבוד יום האשהצילום: אנטולי מיכאלו
חן בן יוסף, עכבר העיר

ביום רביעי הקרוב, ה-8 במרץ, יחול יום האישה הבינלאומי. לכבוד המאורע הכוח הנשי של תחום המסעדנות בארץ נוטל את קדמת הבמה ביוזמה מבורכת ומעוררת תיאבון: בין ה-8-15 במרץ, תוכלו להגיע לאחת מחמש המסעדות המשתתפות, להזמין מנה מיוחדת שנרקחה בהשראת קווי דמותה של אישה היסטורית ומשפיעה וללוות את הטעמים עם כוס בירה קרירה של טובורג שתשלים את החוויה. כל ההכנסות של מכירת המנות והבירה יתרמו לארגון סלעית שמטרתו להוציא נשים ממעגל הזנות. 

» ארוחות הבוקר הטובות בתל אביב
» איפה אוכלים בפתח תקווה?
» אוהבים המבורגרים? כל ההמלצות
» הקרב על החומוס הטוב ביותר

בשפיות המוערכות שיקחו חלק ביוזמה תפגשו את רימה אולברה ממסעדת אואזיס שתבשל מנה בהשראת דורותי פרקר -  תפוחי אדמה קטנטנים פריכים ממולאים בקרם פרש עם וורמוט, קוויאר טוביקו, וג'לי ג'ין מרטיני; שף עינב ברמן ממסעדת נוח לקחה השראה מאורסולה לה גווין, סופרת מדע בדיוני ופנטזיה, ורקחה מנה מנחמת אך מורכבת של יריעת פסטה גזר עם ראש קלמרי בגריל, עדשים שחורות, ריבת עגבניות וסלסה וורדה; ננה שרייר מהמסעדה הגרוזינית הטבעונית ננוצ'קה הלכה על השראה מקומית ויצרה מנה מבוססת על סלק וקשיו בהשפעת טל גלבוע ואורי שביט, ממובילות המאבק הטבעוני והסצנה הקולינרית בארץ. בפרויקט ישתתפו גם השפית אביבית פריאל מאוזריה שתצדיע לרוזה פארקס, מראשונות המאבק האפרו אמריקאי בארצות הברית, והשפית לילך רווה ממסעדת אסיה שתבשל בהשראת ווירג'יניה וולף לחמניות רכות בציפוי פריך ממולאות צוואר מפורק.

אוכל, נשים ועוצמה. השפיות פותחות את המטבח ואת הלב:

קרדיט: space-cat.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ