5 דברים שאפשר לעשות עם קוקוס טחון

מחמאת קוקוס ועד חטיף באונטי, לקוקוס הטחון יש יכולת להתחבר באופן מושלם לשוקולד, לווניל ואפילו לסלט כרוב

אורלי חרמש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קוקוס
אורלי חרמש

הנה חמישה דברים שאתם יכולים להכין מפתיתי קוקוס טחון ולא ידעתם:

אם תשימו במעבד מזון 400 גרם קוקוס טחון (כן, בדיוק אלו משקיות שמוכרים בסופר), ותעבדו את זה מספר דקות - תקבלו חמאת קוקוס עם ארומה וטעם משגעים.תוכלו להשתמש בה במקום חמאה באפייה, למרוח מעט על טוסט ולשלבה בבישולים. היא נהדרת!

ערבבו קוקוס טחון עם חלב קוקוס או שמנת מתוקה, הוסיפו מעט סירופ מייפל ווניל ושימו בתבניות של ארטיקים, תוכלו להנות מארטיק קוקוס טעים, שלא מוכרים בשום מקום.

מפתיתי קוקוס טחון ומעט חמאה תוכלו להכין תחתית של פאי - ללא גלוטן. אופים עד להזהבה עם מילוי או בלי.

ערבבו כוס וחצי פתיתי קוקוס טחון, עם 100 גרם שוקולד לבן, ווניל. כדררו לכדורים וטיבלו אותם בשוקולד מריר מומס ויש לכם טראפלס קוקוס נהדרים, שמזכירים באונטי - החטיף האהוב.

צילום: דודו בכר

על סלט כרוב אסיאתי או רגיל, מפזרים 2 - 3 כפות פתיתי קוקוס שקלינו מעט והזהבנו במחבת יבשה על אש נמוכה.

למתכון לפירמידות קוקוס לימון לפסח של אורלי חרמש

פירמידות קוקוס לימון לפסחצילום: אורלי חרמש

אורלי חרמש היא בשלנית בעלת הבלוג "brown sugar"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ