בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

5 דברים שאפשר לעשות עם קוקוס טחון

מחמאת קוקוס ועד חטיף באונטי, לקוקוס הטחון יש יכולת להתחבר באופן מושלם לשוקולד, לווניל ואפילו לסלט כרוב

4תגובות
קוקוס
ללא קרדיט

הנה חמישה דברים שאתם יכולים להכין מפתיתי קוקוס טחון ולא ידעתם:

אם תשימו במעבד מזון 400 גרם קוקוס טחון (כן, בדיוק אלו משקיות שמוכרים בסופר), ותעבדו את זה מספר דקות - תקבלו חמאת קוקוס עם ארומה וטעם משגעים.תוכלו להשתמש בה במקום חמאה באפייה, למרוח מעט על טוסט ולשלבה בבישולים. היא נהדרת!

ערבבו קוקוס טחון עם חלב קוקוס או שמנת מתוקה, הוסיפו מעט סירופ מייפל ווניל ושימו בתבניות של ארטיקים, תוכלו להנות מארטיק קוקוס טעים, שלא מוכרים בשום מקום.

מפתיתי קוקוס טחון ומעט חמאה תוכלו להכין תחתית של פאי - ללא גלוטן. אופים עד להזהבה עם מילוי או בלי.

ערבבו כוס וחצי פתיתי קוקוס טחון, עם 100 גרם שוקולד לבן, ווניל. כדררו לכדורים וטיבלו אותם בשוקולד מריר מומס ויש לכם טראפלס קוקוס נהדרים, שמזכירים באונטי - החטיף האהוב.

חטיף קוקוס
דודו בכר

על סלט כרוב אסיאתי או רגיל, מפזרים 2 - 3 כפות פתיתי קוקוס שקלינו מעט והזהבנו במחבת יבשה על אש נמוכה.

למתכון לפירמידות קוקוס לימון לפסח של אורלי חרמש

פירמידות קוקוס לימון לפסח
אורלי חרמש

אורלי חרמש היא בשלנית בעלת הבלוג "brown sugar"

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו