מעורב ירושלמי: אסף גרניט בראיון מיוחד

לאסף גרניט נמאס שמסתכלים על מחניודה רק כמסעדה ירושלמית, אבל עדיין לא שש לפתוח מסעדה בתל אביב. רגע אחרי שהשיק את המקום החדש שלו בפריז, הוא מסביר למה הוא עדיין מפחד שלא יבואו אנשים לאכול, כמה קשה לגדל דור המשך של טבחים ואיך הוא מצליח (או לפחות מנסה) להיות אבא טוב

מאת: טל לוין, עכבר העיר | צילום: מנחה נופה
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
אסף גרניט
ירושלים היא לא פריפריה. אסף גרניטצילום: מנחה נופה

תגובות