טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

באזפוד: מה יש לויקטור גלוגר על הראש?

השף של מסעדת קלואליס מלמד את כולנו שיעור בהכנסת אורחים, אייל שני חושף מנה חדשה במזנון, יונתן רושפלד נזכר בזמנים טובים עם אהרוני ועומר מילר מציג מילקשייק מושחת במיוחד

תגובות
הכנסת אורחים זה שמו השני. ויקטור גלוגר
רונן מלחן

בימים שבהם הפייסבוק, טוויטר וסנאפצ'ט הם המקור העיקרי לצריכת חדשות, אתם לא יכולים להרשות לעצמכם לפספס אפילו פוסט אחד. אז אנחנו, חרוצים שכמונו, עברנו על הפיד שלנו, סרקנו את האינסטו'ש וחיטטנו בטוויטר כדי להביא לכם את כל מה שקרה ברשתות החברתיות השבוע ואולי פספסתם. הנה כל מה שטעים ברשת: 

» באזפוד: כל מה שטעים ברשת
» המדריך למסעדות כשרות בחיפה
» מסעדות איטלקיות מומלצות

ויקטור גלוגר מסביר פנים לאורחים

שף ויקטור גלוגר ממסעדת קלואליס יודע דבר או שניים על הכנסת אורחים. השבוע אירח גלוגר את השפית כריסטינה ברוורמן, ממסעדת גלאס הוסטריה שברומא. עד כאן, הכל רגיל. את האקסטרה מייל עשה גלוגר כשהציג תסרוקת זהה לזו של השפית המתארחת - שיער מחומצן עם פס ורוד בוהק באמצע. כל הכבוד על האומץ.

I am ready to welcome you ...... #cristinabowerman #glasshostaria in Tel-Aviv

A post shared by Chloelys Restsurant (@chef_victor_gloger) on

אייל שני עושה אוכל רחוב חדש

תמיד אפשר לסמוך על אייל שני שיספק כותרות, גם אם הוא לא עושה כלום. השבוע הציג שני מנה חדשה שמרכזת כמה מנות אוכל רחוב באחת, וכהרגלו, עשה זאת תוך שימוש באייל שניזם כהלכתו: "דקה לפני בואה של האחת ההכי יפה בעיר, אני מכניס אותכם עמוק לתוכה, שתרגישו אותה עוד בטרם באה אל פיכם, שתתגעגעו אליה לפני שהבל גופה עטף את פניכם ושעבד אותכם אליה לעד. תכירו, פיתה פלאפל בורגר, עשויה כולה מצמחי אדמה מכשפים". ואם חשקה נפשכם בפיתה פלאפל בורגר, דעו שהמנה מוגשת במזנון אבן גבירול.

רושפלד נוסטלגי

יונתן רושפלד ידוע כשף פעיל שאינו חוסך את הגיגיו באינסטגרם, אבל לעיתים, יוצאת ממנו גם הנוסטלגיה. השבוע העלה השף תמונה משנת 1992 (לפני 25 שנים, למתקשים), בה מצולמים צוות המטבח של מסעדת תפוח הזהב. בחזית, עומדת, כמובן, הגרסה הישנה של ישראל אהרוני, ולצידו, רושפלד הצעיר, עם מבט שעומד לכבוש את עולם הקולינריה. 

המילקשייק של עומר מילר מביא את הבנים לחצר

עומר מילר עסוק עד הצוואר בפרויקטים החדשים שלו, קאליפסו ורשת סוסו אנד סאנס, ולראייה חשבון האינסטגרם שלו מציג ללא הפסקה פיתוחים ושדרוגים למנות המוגשות במסעדות. את העין שלנו תפסה דווקא סדרת המילקשייקים החדשה בסוסו אנד סאנס דיזנגוף, שבה מילקשייק שוקולד מריר, קצפת מתוקה שמוגש עם קרונאט מעל, ומילקשייק וניל ועוגיות אוראו, דונאט ורוד, אוראו בטמפורה וקצפת רכה. מילר פרסם מילקשייק נוסף תחת הכותרת "מילקשייק מיוחד במיוחד עם נחשים צבעוניים ודונאט בוסטון קרים". בקיצור, הלכנו לעמוד בתור. 

» מה עוד אוכלים במסעדות החדשות של עומר מילר?

*#