להזמין מקום חודשים מראש: הסיפור המפתיע מאחורי השפית הטובה בעולם

אנה רוס, שזכתה השנה בתואר השפית הטובה ביותר בעולם, אף פעם לא התעניינה באוכל ■ כיום, אנשים מכל רחבי תבל ממתינים חודשים כדי להשיג שולחן במסעדה הכפרית שהיא מנהלת בבית מלון מבודד בסלובניה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אנה רוס (במרכז) עם צוות המסעדה. "הרגשתי שנזרקתי לתוך המים בלי שאני יודעת לשחות"צילום: Srdjan Zivulovic / REUTERS
עמק סוצ'ה, שבו שוכנת המסעדה. הגבול עם איטליה נמצא קילומטרים ספורים מהמסעדה

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ