האם כדאי לפתוח מסעדה בניו יורק?

המצב בישראל קשה? פתיחת מסעדה בניו יורק היא כאב ראש לא קטן: קשה למצוא עובדים, המצב הכלכלי קפריזי, הרשויות מפקחות באופן אובססיבי והקהל התובעני נוהר אחרי אופנות. מצד שני, אם מצליחים - זה בגדול

חיים הנדוורקר
ניו יורק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מסעדת נור בניו יורק
מסעדת נור נפתחה אחרי עיכוב של חצי שנה צילום: Paul Wagtouicz
חיים הנדוורקר
ניו יורק
האמת היא שאני לא ממליץ למסעדנים היום להעסיק ישראלים. השף אפי נעוןצילום: באדיבות המקום
אחד האתגרים הגדולים שלו, השף מאיר אדוניצילום: חיים הנדוורקר
קרואסון מוח הפך כאן לפריקסהצילום: Paul Wagtouicz
צילום: Paul Wagtouicz
עיצוב נאה ואווירה נעימה כחלק מהמוטו, ארומה ניו יורקצילום: אי־פי
נאלצנו להכניס לתפריט גם המבורגרים וחומוס. אבי לוי מבעלי ארומה בניו יורקצילום: חיים הנדוורקר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ