בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

נכנסים לשוק: המדריך המלא למסעדות בשוק מחנה יהודה

מאפה כורדי עם בשר, אמפנדס עם טלה ותמרים, סביח עם כמות שיא של חצילים וגם כמה מטבחי שף מתקדמים - המדריך השלם לבתי האוכל שחייבים להכיר במחנה יהודה

9תגובות
מסעדת מחניודה ירושלים
אסף קרלה

למרות ויכוחים על מידת האותנטיות והשפעות הזמן - שוק מחנה יהודה היה ונותר יעד שוקק ויחיד במינו בעיר. הרחובות מתחדשים מדי יום בלונה פארק של חומרי גלם, באסטות צבעוניות, סימפוניה של קריאות וריחות וכן, יש גם שפע של מסעדות ודוכנים לאכול בהם. למקומיים יש אולי את המקומות המועדפים, וכמו כל שוק מרכזי, יש מוקדים מוכרים יותר וכאלה שפחות - על כן אל תתנו למובן מאליו להכריע כל כך מהר איפה תאכלו. יצאנו לעשות סדר ברחובות של סימון ומואיז הקטן ולבדוק מה קורה שם בימים אלה - החל מכוס הקפה של הבוקר, דרך בצקים לוהטים מהתנור, פיתות שאסור לפספס, ועד שיפודים שאין דרך חזרה מהם וכמובן מסעדות השף הידועות. לפעם הבאה שאתם מגיעים לאזור, קבלו את המדריך המלא שיסדר אתכם בכל שעה ביום.  

» מסעדות מומלצות בשכונת עין כרם
» ארוחות הבוקר הטובות בבירה
» למדור האוכל של הארץ
» מה אוכלים באזור דיזנגוף סנטר?

קודם כל קפה (ומאפה)

Coffee Roastery
בתוך השוק המקורה, על פינת הרחובות עץ החיים והאפרסק, תמצאו את רוסטרס - בית קפה ובית קליה שיספק לכם מנת קפאין אולטימטיבית ואיכותית בלב ליבן של הבסטות. המתמצאים מכירים ודאי את המקום כשלוחה ירושלמית של קפליקס התל אביבי, אך לפני כשנתיים נעשו כמה שינויים והבעלות הוחלפה. פולי הקפה נותרו משובחים והבריסטות במקום יודעים את המלאכה בהחלט. אספרסו יעלה לכם כאן 10 שקלים, ואמריקנו קטן או קורטדו מדויק ב-11 שקלים. עבור אלה מכם שחייבים נשנוש עם הארומה, מציעים במקום גם כריכים קטנים בבאגט, עוגיות, פרוסות של עוגות בחושות ועוד, אבל אם תשאלו אותנו היום רק התחיל והמלאכה מרובה, שמרו מקום לבאות.

רוסטרס - לכל הפרטים (כשר)

טרטוריה חבה
כמו כל שוק ותיק, גם מחנה יהודה מזוהה עם שמות משפחה שלקחו חלק בהיסטוריה, בסיפורים וכמובן בהיצע הקולינרי שמאפיין את הסמטאות. דוגמה טובה לכך היא משפחת חבה, שמפעילה מאפייה במתחם כבר יותר מ-50 שנה. דוכן הדגל ברחוב יפו הפך לפני שנים למסעדה חלבית לכל דבר ועניין, כך שאם יתחשק לכם קפה ומאפה בישיבה נינוחה ומרווחת - זוהי הכתובת. הפולים הם של מותג דיימה המצוין והמאפים הרבים על המדפים עונים כמעט על כל העדפה. תוכלו להזמין כאן דייניש פריך עם קינמון או ריקוטה (15 שקלים); קרואסונים שמנמנים עם חמאה, שוקולד או שקדים (13-15 שקלים); בורקיטס מלוחים (5 שקלים) ואפילו קינוחים של ממש כמו קערית טירמיסו (36 שקלים); עוגת מילפיי גבוהה ומהודרת (32 שקלים) ועוד. 

טרטוריה חבה  - לכל הפרטים (כשר)

טרטוריה חבה ירושלים
חן בן יוסף

טלר
במבט חטוף מהרחוב, מאפיית טלר השוכנת באמצע אגריפס לא נראית כמו אטרקציה ייחודית יוצאת דופן, אבל מספיק ביקור אחד (או ביס אחד בשפיץ של הקרואסון) בשביל להבין על מה כל הסיפור - שמה של המאפיה האיכותית הולך לפניה, וגם אם לא רכשתם במקום פחמימה כזאת או אחרת, סביר להניח שאת מרקחותיה הטריות יצא לכם לטעום באחד מבתי הקפה המלון בעיר. בין שלל הלחמים והמאפים, הנעשים כולם בעבודת יד ומבוססים ברובם על מחמצת, תמצאו לחם שיפון, כוסמין, דגנים, בגט פריך במיוחד, לחם עגבניות, לחם אגוזים, פוקצ'ות, קרואסונים מעולים והרשימה עוד ארוכה. הגעתם ביום שישי? הרווחתם. שלא תעזו לחזור הביתה בלי להצטייד בחלה קלאסית (14 שקלים), ואם יש צפי לדגים ברוטב של אמא אז קחו שתיים. שלא תגידו שלא אמרנו. 

טלר -  לכל הפרטים (כשר)

מאפיית טלר באגריפס ירושלים
עמנואל קלר

הסוד הוא בבצק

ארחנטו
לוקס סיטרי, ארגנטינאי במקור, החליט לעזוב את מסעדות השף בהם עבד לאורך שנים ולפתוח מקדש קטן שכולו כבוד לאמפנדס. אם אתם תוהים כמה מפתיע ומספק יכול להיות ביס אחד באמצע השוק, כנסו לשוק העיראקי וחפשו את השלט הצבעוני של ארחנטו. המחירים הידידותיים יעזרו להתלבטות (קחו שניים בקיצור) כך שתוכלו ללכת על כמה אפשרויות כמו מילוי אסאדו וזיתים (16 שקלים) או מילוי עוף מעושן בשלל תבלינים, ואנחנו חותמים כאן גם על הרבה רגש (15 שקלים). הכיס מטוגן תחילה בשמן עמוק, מה שמקנה לו פריכות מעודנת וצבע ערמוני, ולאחר מכן נכנס לתוך הג'וספר למכת חום סופית שמאחדת את הטעמים ולוכדת את כל הנוזלים במקום הנכון. עוד בתפריט: אמפנדס טלה, בוטנים ותמרים (18 שקלים); אמפנדס טבעוני עם ירקות צלויים (13 שקלים); צ'יפס (10 שקלים) ומרק גספאצ'ו (21 שקלים).

אחנטו  - לכל הפרטים (כשר)

אמפנדס של ארחנטו בשוק מחנה יהודה
לוקס סיטרי

חצ'פוריה
לפני שנים, כשהחצ'אפוריה הגיאורגית רק נפתחה, ניתן היה למצוא שם שלושה-ארבעה סוגים של מאפים חלביים ושניים-שלושה שולחנות במקרה הטוב. מאז, הספיק בית המאפה הקטן להתמזג עם החלל הסמוך והפינה הקטנטנה כבר הפכה למעצמה גיאורגית משפחתית. תפריט רחב מתנוסס על הקיר ומציע שלל שמות שעושים תיאבון כמו אצ'ארולי עם ביצת עין וחמאה (30-35 שקלים); אימרולי עם בצק דק (20-25 שקלים); מגרולי ממולא גבינה גרוזינית (25-35 שקלים) ועוד. כיתוב גדול על הלוח המרכזי מזכיר שחיילים ושוטרים במדים אוכלים במקום בח"י שקלים וסטודנטים זוכים לפרגון של כוס קפה בקניה מעל 30 שקלים. 

חצ'אפוריה - לכל הפרטים (כשר)

פלורה
התעורר בכם חשק לפיצה? שלוש דקות הליכה ממרכז השוק אל פינת הרחובות הדקל ובית יעקב, ותפגשו באחת הפיצריות הטובות והמומלצות שנפתחו בשנים האחרונות. החבר'ה הצעירים שאמונים על המקום עושים את כל הדברים הנכונים ששומרים את פלורה על מפת הקולינריה המבטיחה של האזור - אווירה ירושלמית, שירות חם בגובה העיניים, מחירים הוגנים וכל זה מבלי שפירטנו בכלל על איכות הבצק והטעם עצמו. מדובר בפיצה אלגנטית ונעימה, בעלת בצק ריחני, תוספות ענייניות ומרכיב שבקלות הופך חוויה טובה למצוינת - צניעות. מומלצת במיוחד פיצת הבית שמגיעה עם רוטב עגבניות, מוצרלה קרועה, פרמז'ן ורוקט טרי (49 שקלים). שמועות מספרות אגב, שתוך כמה חודשים ניתן יהיה ליהנות מהפיצה של פלורה גם בשכונת רחביה. 

פלורה - לכל הפרטים (כשר)

פיצה פלורה
נועם פריסמן

אישטבח
ממש מול הפלורה תפגשו בעוד מקום שמבטיח נחמה בצקית מפתיעה ומפנקת - אישטבח היא מסעדה קטנה ולא מחייבת שמגישה בעיקר שמבורכ - מאפה כורדי-סורי הממולא בסוגים שונים של בשר ועובר אפייה בטאבון. יש גם אפשרות לשמבורכ צמחוני (45 שקלים), פאי רועים (57-63 שקלים) ופוטטוס (23 שקלים) אבל אם אתם כבר כאן מומלץ בחום לדבוק במקור וללכת על האולדסקול. נסו את מילוי הסיסקה - בשר בקר שעובר צליה ארוכה בשומן של עצמו עד שמתפרק לחוטים-חוטים מפוצצים בטעם (45 שקלים); מילוי מתובל של בשר ראש (59 שקלים); אסאדו בבישול ארוך (45 שקלים); וצ'וריסו (48 שקלים).

אישטבח - לכל הפרטים (כשר)

עלהאש

פורטונה
תסכימו איתנו שלאכול בשיפודיה זה כבר מזמן לא עניין זול, ואם כבר החלטתם לפתוח שולחן בשרים מענג, אז לפחות שהבשר יהיה מעולה והאדם שעל הגריל ידע מה הוא עושה. אייל וקנין פתח את האסכלה שלו בשנת 2009 ומאז הוא לא מתפשר על אף שיפוד שיוצא לו תחת הידיים. הסלטים טריים ורעננים, הצ'יפס דק וממכר, החלל מצוחצח ומבחר הבשרים רחב. תחת אגף העיקריות תמצאו בין היתר שיפודי קבב (72 שקלים); מעורב ירושלמי מפנק במיוחד (80 שקלים); שקדי עגל (94 שקלים) ואנטריקוט מיושן במשקל (140-220 שקלים). 

פורטונה - לכל הפרטים (כשר)

פורטונה ירושלים
חן בן יוסף

מוריס
בזמן שהרבה מסעדות באזור השקיעו בשיפוצים ועיצוב עכשווי, בשיפודיה המקורית של מוריס בפינת רחוב החרוב והתות תקבלו חוויית שוק אמיתית ישר לפרצוף. למרות שהמקום פתוח כבר משעות הצהריים, רצוי ומומלץ לבקר דווקא בערב, כשהבסטות סביב כבר סגורות, האלכוהול נשלף והמוזיקה האסלית מתחילה להתנגן. גם במוריס עושים שימוש בגריל פחמים פשוט ומנצח, ומלווים את השיפודים עם מבחר מצומצם ומהודק של סלטים ביתיים. חובבי חלקי פנים קחו המלצה חמה - לכו על שקדי עגל עם נגיעה של סלט עגבניות ועמבה, ונשאיר לכם את הסופרלטיב. ממש לאחרונה פתחה המשפחה שלוחה ברחוב הלני המלכה במרכז העיר וזה מה שחשבו המבקרים שלנו.

מוריס - לכל הפרטים (כשר)

שיפודים של מסעדת מוריס
אסף קרלה

בטעם של בית

עזורה
אין צורך להרבות במילים כדי להציג את ממלכת הפתיליות של השוק העירקי. יותר מ-70 שנה מאז פתח עזרא שרפלר את המוסד הביתי, כשברקע אווירת השוק בשיאה לצד ותיקי העיר בעיצומו של טורניר שש-בש. כבר עם הכניסה למקום יתגלה בפניכם מסדר מופתי של סירים ותבשילים שניתן לאכול במקום או לקחת הביתה. תוכלו להתחיל עם צלחת ממולאים (40 שקלים); מרק השעועית המפורסם (27 שקלים); להמשיך לסופריטו בקר (48 שקלים); ומוסקה ברוטב פיקנטי (45 שקלים). התפריט מציע גם מסלול טעימות במחיר של 150 שקלים לסועד.

עזורה  - לכל הפרטים (כשר)

מסעדת עזורה ירושלים
אייל טואג

רחמו
עוד מוסד ביתי שחייבים להזכיר היא מסעדת רחמו במורד רחוב האשכול. גם כאן תקבלו ניחוחות משכרים של פתיליות מטרים לפני הכניסה, ותחושה נוסטלגית ומעט פחות המונית משאר החברות לז'אנר. את האוכל מזמינים ישירות מהבשלנית הראשית שתגיש לכם את הצלחת מתוך המטבח עצמו, רק אז תוכלו לגשת לשולחן ולאכול בשקט ושלווה. חוץ מהקלאסיקות הברורות, כמו מג'דרה, במיה, עלי גפן ממולאים וחומוס משובח שהתחיל את כל הסיפור, מתמחים כאן כמובן במגוון מרקי קובה בסגנונות שונים, בהם חמוסטה - מרק חמצמץ שמבוסס על מנגולד, סלרי, שום ולימון; מטפוניה עם עגבניות וקישואים; וקובה סלק (35 שקלים למנה). 

רחמו - לכל הפרטים (כשר)

רחמו מחנה יהודה
אמיל סלמן

פיתה יפה-יפה

סביח אריכא
כל בילוי בשוק מחייב (לפחות) פיתה אחת ולכם רק נותר להחליט אם זה יהיה פלאפל? שווארמה? או אולי בכלל סביח? אם החשק מאותת לכיוון האפשרות השלישית תתחילו לצעוד במעלה רחוב אגריפס כי לפניכם אחת מהפתעות השכונה. בסביח אריכא אולי לא עושים שימוש ברכיבים סודיים וטריקים בהגשה, אבל הסוד טמון כנראה בתדירות הטיגון והסידור בתוך הפיתה. גם אם התור מתארך, האיש שמאחורי הדלפק לא יילחץ כל כך בקלות ותאלצו לחכות בסבלנות עד שנגלת החצילים הבאה תגיע, ממנה יבנו לכם שכבות מחושבות כך שכל ביס יכלול קצת מהכל (19 שקלים). למעוניינים ניתן להזמין מנה בפיתה מקמח מלא (20 שקלים); סביח טבעוני עם פורטבלו מוקפצות (24 שקלים) או סביח מפורק בצלחת, אבל למה? (26 שקלים).

אריכא - לכל הפרטים (כשר)

נערי המרבד
בניגוד למה שנוטים לחשוב, שוק מחנה יהודה לא מתהדר בהמון מקומות שמגישים לאפה הגונה של שווארמה. אם בכל זאת תרצו להתחייב לתענוג השכבות - בנערי המרבד שפועלת קרוב ל-30 שנה בסמוך לסניף דיסקונט המיתולוגי, תוכלו למצוא שיפוד חביב של שווארמה פרגית או עגל, ולשלב קצת מהסלטים המוכרים מהפס (32-37 שקלים). בעלי המקום מתגאים במיוחד במנת המעורב הירושלמי ומקפידים להבהיר  "אצלנו אין הרבה חזה עוף" (35-60 שקלים בפיתה, לאפה או צלחת). עוד בתפריט: פלאפל (15-17 שקלים); קבב ביתי מתובל (35-40 שקלים); לבבות עוף (40-45 שקלים); וכבדי עוף (40-45 שקלים).

נערי המרבד - לכל הפרטים (כשר)

נערי המרבד מחנה יהודה
טל גלילה

דוויני
פיתות עם מילויים קצת יותר יצירתיים תוכלו למצוא בדוויני השוכנת ברחוב בית יעקב. דוויני מציעים את שלל התבשילים, הבשרים והירקות בקונפסט סגור (דהיינו בפיתה) או בקונספט פתוח שמגיע בצלחת עם ברוסקטות. תחת קטגוריית הבשרים תפגשו אוסובוקו עם עגבניות ואיולי (30-40 שקלים); ונתחי אנטריקוט עם עגבניה סחוטה וראשד (35-45 שקלים); תחת כותרת הדגים מציעים חריימה חריף של בורי (30-40 שקלים) ומנה מומלצת של שווארמת דגים עם ירוקים, טחינה ולימון כבוש (42 שקלים). גם כאן הטיבו לגלות את מידת הרעב והעיניים הגדולות של המטייל המצוי, ומציעים מסלול טעימות יחיד או זוגי, במהלכו תקבלו חצאי פיתות עם תבשילים ומבחר מנות על צלחת (100-170 שקלים).

דוויני - לכל הפרטים (כשר)

מטבחי שף

מחניודה
חלוצת הסצנה המקומית, מי שחיברה את המושגים מטבח עילי עם שכונה והגדירה מחדש איך עושים בלאגן מסודר היא ללא ספק מסעדת מחניודה של השפים אסף גרניט ואורי נבון. בביקור הראשון תהיו חייבים להיעזר באחד המלצרים כדי להבין את המונחים והגישה, אבל מעבר לאוכל, החוויה כאן היא תמיד וירטואוזית וככזאת - לא תמיד מתאימה לכולם. לארוחת ערב תאלצו לשריין מקומות מספיק זמן מראש, אבל בשעות הצהריים המוקדמות תחלופת הסועדים כבר יותר גמישה. הרוב המכריע ימליץ לכם על מנת הפולנטה הידועה והשיקשוקית עם הבשר הטחון (בסדר, קבב מפורק) אבל סלחו לנו אם נפציר בכם להתקדם הלאה. זה ה-מקום לנסות בו דברים חדשים ומסעירים כמו מחבת חלקי פנים פנטסטית עם חרשוף, סלרי וציר עוף (69 שקלים); קאדה (מאפה כורדי) עם עלי בר, גבינת עיזים וסחוג (48 שקלים); ופסטה קרועה עם תמנון ומולים ברוטב חמאה לבנה (118 שקלים).

מחניודה - לכל הפרטים (לא כשר)

מסעדת מחניודה
אסף קרלה

ג'קו סטריט
השף זכאי חוג'ה, או בכינויו המוכר ג'קו, הוכיח לכולם שאפשר לתחזק מטבח שף לא מתפשר, מבלי לוותר על נושא הכשרות המתבקש מעסקי השכונה. ג'קו סטריט מהווה כבר שנים מפלט מוכר להרבה לקוחות אדוקים שמגיעים במיוחד כדי ליהנות משולחן מושקע אצל השף מהשוק, ואם הערב מתפתח לאנרגיות שמחות וצוהלות - מה טוב. האווירה מעט אינטימית והתאורה אפלולית במידה, כך שזאת לא לא בדיוק מסעדה שעוצרים בה לנשנוש על הדרך (מה גם שפתוח כאן רק בשעות הערב). התפריט, כאמור, לא נותן למגבלת הכשרות להפריע לסטייל המוקפד ומציג נבחרת ענפה של ראשונות ועיקריות, בהן קראנץ' טפיוקה וסלמון נא, עם זיתים, קרם אבוקדו וואסבי (52 שקלים); רביולי כורדי עם ירוקים וציר חמוסטה (60 שקלים); וריזוטו אסאדו ופטריות יער סילאן וציר בקר (88 שקלים).

ג'קו סטריט - לכל הפרטים (כשר)

מנה של ג'קו סטריט בשוק מחנה יהודה
סיוון שוב עמי

מזללות והמבורגר

קרייב
כשמדברים על טעמי ירושלים ומאכלים מסורתיים, לא מתכוונים למזללה הצעירה ברחוב השקמה. קרייב, כשמה כן היא, הוקמה לפני כשנתיים על ידי שף טוד אהרונס האמריקאי שהחליט לעלות לישראל ולבשל אוכל לא מתחנף שמשלב בין עולמות הדיינר האמריקאי לאוכל הרחוב המקסיקני. התפריט רחב מאוד וכולל שפע מבלבל של מנות, החל מטאקוס במילוי קוריאני של בשר צוואר בברייז צ'ילי ושום (48 שקלים), דרך אגף שלם של בוריטו במילוי חזה בקר, דג קוד, או סופריטו (57-68 שקלים); ועד סליידרים מושחתים עם המבורגר, קריספי צ'יקן וצ'ילי בקר (57-71 שקלים). זה מה שחשב המבקר שלנו על קרייב.

קרייב - לכל הפרטים (כשר)

מיצ'י
עם יד הלב (או על הפיתה), לא בטוח שהמבורגר זה מאכל החובה בביקור במחנה יהודה, אבל אנחנו כאן כדי לעבוד ולעולם לא נתווכח עם חשק ללחמניה עם קציצה. תשכחו מכיסאות נוחים וחיפויי קירות יוקרתיים, כי במיצ'י לא עושים עניין משום דבר חוץ ממנה משביעה ומשתלמת של המבורגר או סנדוויץ' בשרי. המקום הקטן נמצא ברחוב השקד לצד מיטב הבסטות, כך שלא תצרכו לצאת מהמתחם המקורה. מוזמנים לזלול פה באגט עם רוסטביף אנטריקוט או סינטה (35 שקלים); קבב בקר (25 שקלים) והמבורגרים בגדלים שמתאימים לכולם (100-300 גרם, 17-40 שקלים).

מיצ'י - לכל הפרטים (כשר)

מיצ'י מחנה יהודה
חן בן יוסף

ועוד כמה מקומות שחייבים להכיר

האחים לוי - אם תהיתם איפה זקני השוק אוכלים את מנת הפלאפל שלהם בעמידה, התשובה היא אצל האחים לוי על פינת מחנה יהודה ואגריפס. אין כאן בשורה, או מרכיב ייחודי, כי אם רק מסורת, מחירים נגישים לכל כיס וטעם שנשאר זהה כבר עשרות שנים (15-20 שקלים). כשר.

סורמלו - מקום קטנטן וחמים שמגיש וופל בלגי עם הרבה תוספות ואהבה. קלאסי במיוחד לערב ירושלמי קריר שזועק תה נענע וחטאים מתוקים בצד. כשר.

אגס 1 - בכוך הפצפון שברחוב האגס מסתתר חומוס מעולה ועוד כמה מנות מקוריות, צמחוניות וטבעוניות. מיותר לציין שממש לא חייבים להיות טבעונים בשביל ליהנות מהסגנון הביתי ומהקצב הרגוע ששורר. בתפריט: חומוס "בשר" עם סויה (29 שקלים); קיש ירקות אפויים עם גבינת קשיו (48 שקלים); קציצות קינואה אפויות (18 שקלים). כשר.

ולארו - מסעדה חדשה יחסית שהוקמה על ידי הזוג אתי וירון ישפה, עם תפריט שבנה עבורם השף אביב משה. המקום פתוח בשעות הערב בלבד ונוטה להפוך לתוסס במיוחד עם אווירת בר ודרינקים זורמים. בתפריט: סשימי אינטיאס, לבבות דקל, קרם עמבה ופסטו פטרוזיליה (62 שקלים); כבד אווז על טוסטונים (86 שקלים); וסלמון מקורמל לצד רביולי ג'ינג'ר ובטטה, בוקצ'וי וקציפת פורצ'יני ( 116 שקלים). כשר.

פישאנצ'יפס - גם הדגים המטוגנים כבר הצליחו להתברג כאחת מהאטרקציות הקולינריות המוכרות של השוק. קהל של משפחות ומטיילים פוקדים את המקום מדי יום ונהנים ממנה קלאסית של קוד פריך עם צ'יפס (37 שקלים); סלמון בציפוי פאנקו (47 שקלים); טונה אדומה (47 שקלים) ועוד. כשר.

סטקיית חצות - מסעדת בשרים שמזוהה יותר מכל עם מנת המעורב הירושלמי האגדית. התפריט נאמן לז'אנר ומשלב את המטבח הביתי לצד שיפודים רבים ותוספות לפי הספר. בתפריט: חציל בלאדי עם בשר עגל טחון (45 שקלים); אורז ושעועית (22 שקלים); מעורב ירושלמי בצלחת או בפיתה (44-79 שקלים) ועוד. כשר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו