לא נגענו: מה קרה כשאייל שני ועגבנייה נכנסו לבידוד?

השף חזר עטור פרסים מאוסטריה ומיד נכנס לבידוד, אך שם גילה מחדש את קסם הפשטות של תחילת הדרך. והתוצאה? כמו שרק הוא יודע

הארץ
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אייל שני
חזר למקורות. אייל שני וחברה נושנהצילום: מוטי מילרוד
הארץ

משורר האוכל אייל שני חזר מאוסטריה במסגרת מסע כיבוש עולם האוכל שלו, שם זכה בפרס "המסעדה החדשה הטובה של השנה", היישר אל תוך בידוד בן 14 יום. מתוך ייאוש הבדידות שני סירב להיכנע, ושלח לעוקבי האינסטגרם שלו קרן אור של פסגה קולינרית המתבססת על המרכיבים הפשוטים ביותר. קצת עגבנייה וזעתר והשאר שייך לאלפי האנשים שאהבו את הפוסט של שני הנצור בביתו. בכך הוכיח לנו שני, שוב פעם, כי הפשטות המושלמת היא נחלתם של הגאונים הגדולים ביותר. כי מה שנהנה מהפשוט לא יסבול בחייו ממחסור, גם בבידוד של נצח שנמשך שבועיים. 

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ