סלטים לפסח: מתכונים מומלצים וקלילים לאביב

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט גרגירי חומוס עם רוטב טחינה תפוזי
סלט גרגירי חומוס ברוטב טחינה תפוזי צילום: רמי שלוש
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

הרוח האביבית שלנו מתהלכת על קו התפר המטושטש שבין החורף לקיץ, בין שרב ליום גשום וקריר, בין ירקות השורש לעלים הירוקים, בין ההדרים לפירות הטריים. הבאנו לכאן היום שפע של סלטים שיש בהם קצת מזה וקצת מזה, הן מהחורף והן מהקיץ. אפשר לאכול אותם בפיקניק או בזמן שאתם מתארגנים לארוחה בבית. אפשר לקבל מהם השראה לארוחות ערב קלילות באמצע השבוע או לשאוב מהם גם רעיונות לסלטים שימלאו את שולחן החג בפסח.

רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ