כל הדרכים להכין לחמים ולחמניות לפסח

מתגעגעים ללחם? הנה עשרה מתכונים ללחמניות ולחמים שיביאו אתכם הכי קרוב למקור

לחמניות ביס ממכרות
לחמניות ביס ממכרותצילום: תומר אפלבאום
רותם מימון
רותם מימון

לחמניות ולחמים של פסח - אפשר לאהוב אותם, אפשר גם לשנוא - אבל יש מי שאינו יכול להעביר פסח שלם בלעדיהן - כל אחד וסיבותיו הוא. נכון, הם אף פעם לא יהיו אחד לאחד כמו המקור, אבל למי שמתגעגע למרקם וגם קצת לטעם - במהלך כל הפסח - הם לגמרי עושים את העבודה. 

כבונוס הוספנו כאן גם מתכונים שזונחים לגמרי את היומרה להכין לחמניות כשרות לפסח לטובת שימוש בחומרי גלם אחרים כמו טחינה וקמחים אחרים - קמח קוקוס או טף למשל. שניהם כשרים לפסח, אם אתם שומרים, ושניהם גם ללא גלוטן - טעימים ובריאים, כך שאפשר לאכול אותם כל השנה.

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ