המתכונים שישדרגו את הברוקולי שלכם
הברוקולי נמצא כעת בשיא עונתו והוא לא רק מוסיף פריכות וצבע נהדרים, אלא גם טעם עשבוני מפתיע. במרקים, בפשטידות, בפסטות או בתבשילים - הנה כל מה שאפשר לעשות עכשיו עם ברוקולי

ממש כמו הכרובית שהתבשלה אצלנו בסוף השבוע האחרון, גם הברוקולי שקיבל מנת מים יפה מתחילת החורף, נמצא כעת בשיאו. הוא ירוק ופריך מתמיד ועל איכויותיו התזונתיות נשפכו כבר אין ספור מילים. בדיוק כמו הכרובית, אפשר פשוט לחלוט את הברוקולי, לפזר קצת מלח ולאכול כמות שהוא, או לכל היותר להוסיף איזה רוטב טעים בצד. כלל ידוע הוא שהברוקולי צריך רק בישול קצרצר באידוי, חליטה או הקפצה בווק כדי לתת את המיטב שבו. אבל למה להסתפק רק בזה? אין כמו הברוקולי, על מרקמו וטעמו הייחודי כדי להוסיף אותו למרקים, פשטידות, פסטות, נודלס או אפילו בטרין צרפתי וכמובן בסלטים - הברוקולי לא רק מוסיף צבע ופריכות, אלא גם טעם עשבוני נהדר. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון | מה מבשלים היום? מתכונים מומלצים
כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.
מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש
ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות

דלתות מסתובבות: הנוטש, החוזרת באופן חלקי והיושב על הגדר

סמי ברדוגו מנוכר להומוסקסואליות, למזרחיות ולחיים עצמם

לא מת, לא גוסס, ולא בבית חולים: תיק 4000 חי ונושם

נילחם על זכותו של כל יהודי לקלל את האמ־אמא של כל ערבי
כשמתח בשטחים ומצעד הדגלים נפגשים, נוצרים תנאים לסערה מושלמת
תגובות
על סדר היום
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
