מתכון ללחם שיפון או כוסמין? לחם ביתי ב-18 דרכים
איך מכינים מחמצת? מהם ביגה וסטארטר? מהו לחם שאור? איך מכינים לחם ללא לישה? מה הסוד מאחורי הפוקצ'ה של אייל שני? איך אופים באגט כמו בפריז? כל מה שרציתם לדעת על אפיית לחם ביתי ב-18 מתכונים

מאז ומתמיד לחם היה מוצר צריכה בסיסי, שאפילו לא חשבנו עליו. הכי פשוט היה לגשת לסופר ולרכוש, לעבור במאפייה או בקונדיטוריה סמוכה לבית ולצאת עם לחם שיפון, שאור או בכלל רוסי, עם קמח מלא או עם קמח כוסמין - עד שלאט לאט יותר ויותר אנשים גילו את חדוות האפייה הביתית והחלו לגדל ולהאכיל מחמצות בעצמם, להבין מה זה בדיוק ביגה, מה ההבדל בין שיפון לכוסמין, איך הבאגט הצרפתי כל כך טעים ומה הסוד מאחורי הפוקצ'ות של אייל שני ושל האופה אורי שפט ממאפיית לחמים. הנה, במקום לשבור את הראש - כל מה שצריך לדעת (בשביל התחלה) על אפייה ביתית ב-18 מתכונים מומלצים:

רותם מימון | מה מבשלים היום? מתכונים מומלצים
כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.
מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש
ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/