מתכונים למנות טבעוניות עם כל הירקות שעכשיו בשוק
כל המנות הטבעוניות ששמות במרכז הצלחת את הירק הכי טרי שיש: אפונה טרייה, שום ירוק, ברוקולי, פול ירוק, ארטישוק וכרובית
הימים החמימים שמכים בנו כעת משכיחים לרגע את העובדה שאנחנו נמצאים באביב. האמת היא שקו התפר שבין החורף לאביב מנפק לא רק מזג אוויר מושלם, אלא גם שפע של ירקות ועלים ירוקים שאי אפשר למצוא אותם יחד, בשאר ימות השנה. כך מתערבבים להם השום הירוק והפול עם האפונה הטרייה, הארטישוק והכרובית, הברוקולי והתרד.

רותם מימון | מה מבשלים היום? מתכונים מומלצים
כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.
מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש
ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/
כתבות מומלצות
בצל האשמות רוסיה בנאציזם, אוקראינה מתמרנת בין ניכוס הלאומנות למגננה

דלתות מסתובבות: הנוטש, החוזרת באופן חלקי והיושב על הגדר
סין עשויה לנצח במלחמה באוקראינה, אלא אם המערב יתאחד מולה

סמי ברדוגו מנוכר להומוסקסואליות, למזרחיות ולחיים עצמם

לא מת, לא גוסס, ולא בבית חולים: תיק 4000 חי ונושם
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
