מתכונים למנות טבעוניות עם כל הירקות שעכשיו בשוק
כל המנות הטבעוניות ששמות במרכז הצלחת את הירק הכי טרי שיש: אפונה טרייה, שום ירוק, ברוקולי, פול ירוק, ארטישוק וכרובית
הימים החמימים שמכים בנו כעת משכיחים לרגע את העובדה שאנחנו נמצאים באביב. האמת היא שקו התפר שבין החורף לאביב מנפק לא רק מזג אוויר מושלם, אלא גם שפע של ירקות ועלים ירוקים שאי אפשר למצוא אותם יחד, בשאר ימות השנה. כך מתערבבים להם השום הירוק והפול עם האפונה הטרייה, הארטישוק והכרובית, הברוקולי והתרד.

רותם מימון | מה מבשלים היום? מתכונים מומלצים
כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.
מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש
ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/
כתבות מומלצות
"בעצם, מחנה ההשמדה הראשון הוקם עוד ב-1904"

"הכי קשה זה הניתוק. היינו על קרחון חודש, בלי קליטה, בלי כלום"

עם כל הכבוד לעוגת גבינה, לכו על קינוח מופרע לשבועות

מתברר שחשיפה לשמש תורמת לנו בדרכים שלא היינו מעלים על הדעת

בית"ר ירושלים, שמאלנים: הצד המפתיע של תולדות הכדורגל בארץ
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
