מתכונים למנות טבעוניות עם כל הירקות שעכשיו בשוק

כל המנות הטבעוניות ששמות במרכז הצלחת את הירק הכי טרי שיש: אפונה טרייה, שום ירוק, ברוקולי, פול ירוק, ארטישוק וכרובית

רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

הימים החמימים שמכים בנו כעת משכיחים לרגע את העובדה שאנחנו נמצאים באביב. האמת היא שקו התפר שבין החורף לאביב מנפק לא רק מזג אוויר מושלם, אלא גם שפע של ירקות ועלים ירוקים שאי אפשר למצוא אותם יחד, בשאר ימות השנה. כך מתערבבים להם השום הירוק והפול עם האפונה הטרייה, הארטישוק והכרובית, הברוקולי והתרד.

רותם מימון

רותם מימון | מה מבשלים היום? מתכונים מומלצים

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות