מסלט חסה ועד רוסטביף: 20 מתכונים עם חרדל

לא עוד שחקן ספסל או חיזוק לקטשופ. לחרדל אופי משלו ולפעמים רק כפית ממנו מספיקה כדי לחולל קסמים במנה. מהמרינדה ועד האנטרקוט - שלל מנות שחייבות חרדל

חרדל ביתי בשתי דרכים
חרדל ביתי בשתי דרכיםצילום: דודו בכר
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

במחשבה ראשונה, קל לזלזל בחרדל. בילדות, הוא נתפס זניח מול הקטשופ, במיוחד בלחמנייה עם נקניקיה או בצד שניצל. בפועל, כמעט ואין מרינדה, רוטב או וינגרט שהחרדל לא ישרדג כמעשה קסם. לראייה, לפעמים דרושה רק כפית ממנו בשביל להפוך כמעט כל מזון, למעדן. מסלט תפוחי אדמה קלאסי, דרך קולסלאו ועד רוסטביף מאנטרקוט או סינטה.

לכבוד החרדל, שעוד לפני שהוא הופך לממרח, פריחתו באביב (כן, אנחנו עדיין באביב) צובעת חלקים שלמים בעולם בצהוב, ובארץ הוא גדל פרא בעיקר בצדי דרכים, איגדנו הפעם אסופה נבחרת של מתכונים מצטיינים. בין המתכונים: ראשית, איך מכינים חרדל? השף יובל הימן מסביר. אחר כך, רוטב וינגרט קלאסי, סלט חסה (שהוא השידוך המיידי לווינגרט); סלט קולרבי או תפוחי אדמה; כרישה מאודה או כרובית צלויה; קרוסטיני קממבר וצ'אטני עגבניות; טליאטלה ושלל עיקריות כמו דניס או פרגיות בתנור בחמש דקות; המתכון הכי טוב לכנפיים; סטייק עם סלט שעועית; רוסט אנטרקוט או רוסטביף סינטה ועוד.

רותם מימון

רותם מימון | מה מבשלים היום? מתכונים מומלצים

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ