25 דרכים טעימות להכין פסטה עם שמנת

כולל קרבונרה, אלפרדו ורוטב רוזה: 25 מתכונים שמשלבים פסטה עם שמנת. להכין ולהישאר בחיים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
פטוצ'יני
פטוצ'יני שאתם מכינים לבדצילום: רמי שלוש
רותם מימון
רותם מימון

נכון, השילוב בין פסטה לשמנת הוא הכל מלבד קיצי וקליל ואילו אנחנו בכלל דוגלים בבישול עונתי שמותאם למזג האוויר ולמה שקורה בחוץ. אבל לכל כלל, יש יוצאים מן הכלל. במדור הפעם 25 מתכונים לפסטה עם מידה כזאת או אחרת של שמנת ובכל זאת אפשר להתאים אותן גם לימים המתחממים עם לא מעט לימון וירקות מסביב, כמו תרד או ברוקולי ואפילו כרוב וקייל.

גם פסטות קלאסיות כביכול כמו הרוזה, קרבונרה ואפילו האלפרדו, שבמקור האיטלקי הוא דווקא נטול שמנת ורק באמריקה קיבל אותה בתועפות, אפשר להפוך בקלות לקלילות יותר עם משחק יפה במינון השמנת והירקות התומכים מסביב. בחרו לכם את הגרסה החביבה עליכם, עם מינון כזה או אחר של שמנת ורוצו על התוספות. על מנת לצפות בכל ההצעות - אנא לחצו על כפתור "למתכונים נוספים".

רותם מימון

רותם מימון | מה מבשלים היום? מתכונים מומלצים

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם:

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ