סלט פסטה קר ב-22 מתכונים קלים

למי יש כוח לעמוד שעות במטבח בחום הזה? סלט פסטה קר עם גבינה או עם טונה, עם עגבניות או עם פלפלים - הוא הדבר הכי מהיר וקליל לאכול כשכל כך חם

הסלט של אמא של יוסי - מתכון של לייזה פאנלים
הסלט של אמא של יוסי - מתכון של לייזה פאנליםצילום: גיא בהר וחגית ביל
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

חם. חם. חם. ומה אוכלים בחום הזה כשסוף הקיץ עוד לא נראה בכלל באופק? ובכן, עבורנו המנה אולטימטיבית לחום הגדול היא סלט ורצוי שיהיה כמה שיותר קריר. סלט פסטה, עונה על הצורך הזה בכל כך הרבה מובנים - הוא מתאים לילדים, אך גם מבוגרים עשויים ליהנות ממנו; הוא מתאים לארוחת צהריים אבל יעבוד היטב גם בערב; הוא מנצל שאריות של פסטה שנותרו במקרר וגם ירקות שקצת עבר זמנם והבונוס הוא שגם בשלנים מתחילים עשויים להצליח בהכנתו (טוב, רק להעמיד סיר של פסטה וזה אפילו לא נורא אם הוצאתם אותה רגע לפני שהיא מוכנה), אבל (וזה אבל חשוב במיוחד): אפשר גם אחרת.

כתבנו באיטליה דוד שושן כבר טען מזמן שסלט פסטה עשוי להיות מנה קיצית מושלמת, ואנחנו לא חושבים אפילו לערער על קביעה זו. אפשר להשקיע בו ובמרכיביו והכי חשוב - אפשר לשחק עם המתכונים באין סוף דרכים - לשלב ולערבב, להוסיף מרכיבים או להפחית אותם - בהתאם לטעם האישי, כך שאין פלא שלעתים אנחנו קוראים לו סלט הכל. כי איכשהו הכל הולך איתו והוא מתאים לטבעונים או לאוכלי כל: עם טונה או גבינה מלוחה (או גם וגם), עם גרגירי חומוס או רק עם ירקות - הנה כמה דרכים טעימות במיוחד להכין סלט פסטה. על מנת לצפות בכל ההצעות, אנא לחצו על כפתור "למתכונים נוספים".

רותם מימון

רותם מימון | מה מבשלים היום? מתכונים מומלצים

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ