קלים ומעולים: 22 מתכונים לפרגיות

כשווארמה מהירה או בסלט עצום, כשיפודים של מאיר אדוני, בהמבורגר או בקארי ושלל תבשילים – כל מה שטעים להכין עם פרגיות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט פרגיות
סלט פרגיותצילום: טל סורסקי
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

אמצע השבוע הוא הזמן הטוב ביותר לפשפש בכל המתכונים הנכונים, אלו שיעשו שימוש במצרכים ובחומרי הגלם שמחכים לכם ממילא במזווה, במקפיא או במגירת הירקות במקרר והם פונים הלכה למעשה לכל טעם וחך, מקטן וסרבן ועד גדול ואכלן.

לשם כך, איגדנו הפעם מתכונים יומיומיים, פשוטים ברובם ויעילים-אך-מעולים עם פרגיות, כדי שתוכלו לנצל את פחית קרם הקוקוס הזו שקניתם אבל לא זכרתם למה, או קמח הפולנטה שיושב על המדף כאבן שאין לה הופכין או שלל הירוקים העייפים במקרר וכמובן - הפרגיות, אותה ירך של עוף שקיבלה שם משל עצמה והיא פשוט מתאימה למגוון כל כך גדול של מתכונים שהיינו יכולים למלא פה בשקט שתי רשימות גדולות וענפות.

בין המתכונים שכאמור פונים לכל חך וגיל כמעט: קציצות כיפיות עם אפונה, תבשיל פתיתים, קארי ובאטר צ'יקן, שווארמה פרגיות לארוחת צהריים מהירה יחסית, שיפודים בניחוח ים תיכוני של מאיר אדוני או פהיטס פרגיות מקסיקני; סלט פרגיות ברוטב אגוזי לוז או פרגיות בקרם קוקוס וכורכום; המבורגר עסיסי, תבשיל בסגנון ספרדי שתרצו לאכול ישר מהסיר, מנה עיקרית שמכינים בחמש דקות ולתנור, ועוד.

רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות