18 דרכים להכין מרק עוף עם קניידלך לפסח

מי שכבר טורח על ארוחת הסדר, יודע ש"שולחן עורך" כהלכתו נפתח במרק עוף מהביל עם קניידלך. מהקלאסיקה של סבתא ועד מרק עוף טבעוני: כך תוכלו לעשות את זה נכון

מרק קניידלך
מרק עוף עם קניידלך של השף אורי נתנזון מקייטרינג הבוטיק אפונענע
רותם מימון
רותם מימון

מי שטורח על הכנת ארוחת הסדר, יודע ש"שולחן עורך" כהלכתו חייב להתחיל במרק עוף מהביל עם קניידלעך או קניידלך (תלוי איך אתם הוגים את זה). האמת? לא חשוב באיזו עדה. כפיצוי, הטבע הופך את המרק של פסח להכי טעים בשנה. הסיבה לכך פשוטה ופחות פיוטית: הירקות שאחרי החורף במיטבם כעת והם עתירי טעם, תפוחים ממי הגשם, גדושים במינרלים ובמלחים והכל בא לידי ביטוי במרק.

ממרק העוף הנושן והקלאסי, דרך המרק הצח וכמובן הקניידלך ההכרחי ועבור אל מרקי העוף המשודרגים - זה עם הטפיוקה שחותך לכיוון אסיאתי ואפילו מרק עוף טבעוני - בלי עוף כמובן.

למתכונים נוספים לפסח

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ