שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

סלטים קלילים לקיץ

הניחו לסלט הקצוץ והתחילו אותו לשדרג עם תאנים, עגבניות, קצת גבינות, ענבים, חצילים, עלים ירוקים והאמת היא שזה לא רע בכלל

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סלט תאנים ושקדים

מדי יום ראשון אנחנו מתעוררים עם אותה תחושה: אנחנו אוכלים הרבה יותר מדי בשבת. גם בקיץ. אז מה אוכלים כשמנסים לחזור לשגרת קיץ חמה? סלט כמובן. מבלי להתלונן יותר מדי, אפשר להניח את הסלט הקצוץ בצד ולהתחיל לשדרג עם תאנים, עגבניות, קצת גבינות, ענבים, חצילים, עלים ירוקים והאמת היא שזה לא רע בכלל. נפתח עם סלטים שמגיעים מהמזרח ומשם נחזור לסלט הכי מקומי שיש - סלט טחינה ויוגורט מושלם של לימור לניאדו תירוש או סלט פאטוש עם טוויסט של השף עמוס שיאון וכמו תמיד שני סלטים מהירים וקלילים להכנה של מיכל רוזנבך.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ