חוץ מלקלף ולאכול מה עוד עושים עם סברס

הסברס הוא חומר גלם נהדר לשימוש במטבח הים־תיכוני: הוא משתדך מצוין לשמן זית, לימון, חומץ בלסמי ועלים טריים. זה הזמן להכיר עוד כמה מתכונים נפלאים ממנו

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אנטיפסטינסברס
אנטיפסטי סברסצילום: לימור לניאדו תירוש
רותם מימון
רותם מימון

נסיעה לצפון הארץ גילתה שפע דוכני סברס בצדי הדרכים. מלבד נוסטלגיה אוטומטית וזכרונות מימי קטיף עצמי מלווה במזכרות קוצניות בידיים, נדמה שהסברס ראוי ליותר מזה במטבח המקומי. זה נכון שאת הסברס הכי כיף לאכול כמו שהוא, ישר מהמקרר ביום חם במיוחד, אך טעמו המתקתק והייחודי לא רק יודע ללוות היטב לימון או שמן זית, הוא גם מתאים עצמו לטעמים מלוחים-חריפים והוא מצוין גם בסלטים, בעוגות, במשקאות, בגלידות, במנות קינוח וברטבים. בדיוק מה שבחרנו עבורכם היום.

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ