שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

חוץ מלקלף ולאכול מה עוד עושים עם סברס

הסברס הוא חומר גלם נהדר לשימוש במטבח הים־תיכוני: הוא משתדך מצוין לשמן זית, לימון, חומץ בלסמי ועלים טריים. זה הזמן להכיר עוד כמה מתכונים נפלאים ממנו

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אנטיפסטינסברס
אנטיפסטי סברסצילום: לימור לניאדו תירוש
רותם מימון

נסיעה לצפון הארץ גילתה שפע דוכני סברס בצדי הדרכים. מלבד נוסטלגיה אוטומטית וזכרונות מימי קטיף עצמי מלווה במזכרות קוצניות בידיים, נדמה שהסברס ראוי ליותר מזה במטבח המקומי. זה נכון שאת הסברס הכי כיף לאכול כמו שהוא, ישר מהמקרר ביום חם במיוחד, אך טעמו המתקתק והייחודי לא רק יודע ללוות היטב לימון או שמן זית, הוא גם מתאים עצמו לטעמים מלוחים-חריפים והוא מצוין גם בסלטים, בעוגות, במשקאות, בגלידות, במנות קינוח וברטבים. בדיוק מה שבחרנו עבורכם היום.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ