שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מתכונים טבעוניים וצמחוניים עם קולרבי

מקרפצ'ו עדין ועד ממולאים, מקימצ'י טוניסאי ועד סביצ'ה טבעוני: מי אמר שהקולרבי הוא משעמם?

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קרפצ'יו קולרבי של מסעדת אלומה
קרפצ'יו קולרבי של מסעדת אלומהצילום: אנטולי מיכאלו

לא מעט השמצות שמענו על הקולרבי בעבר וכולן הסתכמו בכך שהוא די משעמם. לטעמנו, הקולרבי הוא מהירקות המעניינים ביותר. הוא מתאים עצמו ללא מעט רטבים והפריכות המבורכת שלו משחקת תפקיד חשוב בהרבה מנות. לכבוד המסורת שהנהגנו כאן בימי שני, בה אנחנו מגישים מתכונים צמחוניים וטבעוניים בלבד, הנה שפע של רעיונות למה אפשר לעשות עמו: מהגרסה הטוניסאית לקימצ'י ועד הגרסה הטבעונית לסביצ'ה, ממולאים מפתיעים ועד שכבות קולרבי עם גבינה כחולה. מעבר לכך תמצאו שתי מנות שהפכו, כל אחת במקומה, ללהיט במסעדות מקומיות: הקולרבי הצלוי של דוק שכבר נולדו לו חיקויים רבים והקרפצ'ו האהוב של ביסטרו אלומה. רוצו לסופר, קנו כמה יחידות והתחילו לחתוך. אפילו תגלו בחום הזה שהוא מרענן. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ