מה עושים עם סלמון?

בתנור או במחבת, כבוש או טרי, בסלט או בסביצ'ה: כל הדרכים לנצל טוב יותר את הסלמון שלכם

הסביצ'ה של עמרי פולק
הסביצ'ה של עמרי פולקצילום: עמרי פולק
רותם מימון
רותם מימון

במצוקת הדגה הקיימת בארץ, נראה שהסלמון תפס את מקומו בשוק, כאחד הדגים האהובים בישראל. אולי זה בגלל איזו תדמית בריאותית שהוא משדר ואולי זה בכלל העובדה שמדובר בדג שאפשר לעשות עמו הכל - לאפות או לטגן, לצלות בגריל או לכבוש, לאכול בסשימי או בסביצ'ה. על כן, במדור הפעם בחרנו מתכונים נבחרים מתוך הקשת הרחבה שניתן לעשות מהסלמון: מסלט ניסואז קלאסי, דרך קציצות לילדים, לצד פסטה או קוסקוס, בתנור או צלוי במחבת. מתכונים נבחרים עם סלמון - חלק ראשון.

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ