מה עושים עם סלמון?

בתנור או במחבת, כבוש או טרי, בסלט או בסביצ'ה: כל הדרכים לנצל טוב יותר את הסלמון שלכם

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הסביצ'ה של עמרי פולק
הסביצ'ה של עמרי פולקצילום: עמרי פולק

במצוקת הדגה הקיימת בארץ, נראה שהסלמון תפס את מקומו בשוק, כאחד הדגים האהובים בישראל. אולי זה בגלל איזו תדמית בריאותית שהוא משדר ואולי זה בכלל העובדה שמדובר בדג שאפשר לעשות עמו הכל - לאפות או לטגן, לצלות בגריל או לכבוש, לאכול בסשימי או בסביצ'ה. על כן, במדור הפעם בחרנו מתכונים נבחרים מתוך הקשת הרחבה שניתן לעשות מהסלמון: מסלט ניסואז קלאסי, דרך קציצות לילדים, לצד פסטה או קוסקוס, בתנור או צלוי במחבת. מתכונים נבחרים עם סלמון - חלק ראשון.

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ