מתכונים לקינוחי גלידה וקרח ביתיים, קלים וטעימים

החום בוטל: כך תפתחו גלידרייה קטנה בבית, או לפחות מפעל לייצור ארטיקים וקינוחים קרים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
גלידה בסגנון מגנום ביתי
גלידה בסגנון מגנום ביתיצילום: דודו בכר
רותם מימון

כשהחזאים מפחידים ומזהירים מפני "התחממות נוספת" כשגם ככה למעלה מ-30 מעלות בחוץ, מי באמת מסוגל ללכת לגלידרייה? לפיכך התכנסנו חברי המדור וליקטנו את מיטב המתכונים הקיימים ברשותנו, שיעזרו לכם להפוך את הבית למפעל קטן לייצור גלידות וקינוחים. נודה מראש, על אף שניסינו את המתכונים והם אהובים עלינו עד מאוד, ברור שהדרך הקלה, המהירה ואולי גם הזולה היא כן לגשת לסופר הקרוב ולרכוש איזו גלידה משפחתית ולסגור עניין, אבל בשביל דברים טובים כדאי להתאמץ. כפי שמיד תראו בחרנו מתכונים במנעד רחב - מהקלים והפשוטים ליצירת שלגונים, דרך כאלה שעושים שימוש בגלידה מוכנה ומשדרגים אותה לקינוח רציני של ממש (כמו במיטב המסעדות שרוכשות את הגלידה שלהן ובונות עליו קינוח) ועד ניסיונות של ממש להכין סורבה, טילון ומגנומים - גם אם אין לכם מכונת גלידה בבית. אגב, הזדמנות נהדרת להפעיל קצת את הילדים. לא תנסו? למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ