מתכונים מעולים עם פלפלים

מהטיפ הכי חשוב שיש לפלפלים קלויים ועד הממולאים המפורסמים של כרתים, מסלטה משוויה ועד המוסקה המושלמת

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
פלפלים קלויים
פלפלים קלוייםצילום: תומר אפלבאום
רותם מימון

כמו במקרה של העגבניות והחצילים, כמעט שכחנו שבמקור הפלפלים בשיאם בעונת הקיץ. כיום, כשאפשר למצוא אותם במשך כל השנה בסופר או בשוק, זה כבר פחות מרגש, אבל את ההבדל הגדול אפשר להרגיש כשטועמים בימים אלה פלפל ירוק חריף ומבינים - זה פלפל של קיץ. חד ורצחני. הפלפלים הם בין הירקות (ובפועל הם פירות מבחינה בוטנית) הטעימים והוורסטיליים ביותר, במיוחד כשהם פריכים ועסיסיים. בתנור או על האש, מתרחש נס שהופך את הפלפלים לבעלי טעם עמוק, מורכב ומתוק עוד יותר, ולא פחות חשוב - לבעלי מרקם רך וחלק. זאת הסיבה שיש לנו פטיש לסלטי פלפלים קלויים למיניהם, על כן נפציר בכם לא להחמיץ את הטיפ של לימור לניאדו תירוש לעבודה עמם ומעבר לזה, פלפלים ממולאים בחמש דרכים של חיים כהן ובאותו הז'אנר - פלפלים ממולאים בסגנון יווני. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ