עשרים המלצות קלילות לארוחות סוף השבוע

מהמרקים הקרים של ספרד ועד הממולאים של יוון, מסלטי קיץ ופאקוס ועד המתכון הכי טוב לברד פודינג קיצי - כל מה שצריך לשלל ארוחות סוף השבוע

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ברד פודינג מפירות העונה. לנצל את היובש של הלחם הישן ואת העסיסיות של הפירות הטריים

מזג האוויר מכתיב לנו להמשיך להיצמד למתכונים קלילים, פרט לחלה קלועה שהגיע הזמן ללמוד להכין (לאו דווקא בסוף שבוע מהביל, אלא בכלל). לשלל ארוחות סוף השבוע בחרנו סלטים שמשלבים חומרי גלם עונתיים כמו פירות קיץ כמו מלון ופטל ובמרקים ספרדיים שיצר השף ויקטור גלוגר והם קרים קרים. במנות העיקריות הלכנו על מנה קיצית ים תיכונית של דגים בתנור, פאייה כי בלבנו געגוע לקיץ בספרד, פסטה ברוטב לימוני ששווה את המאמץ, עוף בתנור עם יותר מניחוח קל של אניס באוויר או חזה עוף עסיסי במעטפת, ממולאים עם פאקוס או עגבניות מיוון. לקינוחים הרבים הלכנו על פרופיטרול כיפי, אבל בעיקר על עוגה וקינוחים ששמם השני הוא קיץ ואת המתכון שכל אחד חייב להכיר ללחם פודינג עם פירות קיץ אף הוא.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ