כל הדרכים להכין חומוס בבית

שוב יש סלמונלה בחומוס של הסופר? הגיע הזמן להגיד לו יפה שלום ולהתחיל להכין בבית. זה אולי לא כמו בחומוסייה, אבל זה מספיק קרוב בשביל ארוחה מענגת

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חומוס משוושה
איך אתם אוהבים את החומוס שלכם?צילום: רותם מימון

שוב יש סלמונלה בחומוס? אולי באמת הגיע הזמן להגיד יפה שלום ליציקה הקנויה וללמוד להכין לבד בבית את אחד המאכלים האהובים על הישראלים: החומוס. נכון, במרבית המקרים התוצאה אינה מתקרבת לחומוסייה מקצועית ולא פעם יותר זול ומהיר לרכוש מנה מוכנה, אבל אין כמו להכין בעצמכם את האוכל שלכם. לצורך הכנת חומוס בבית, בין אם אתם טהרנים או לא, צריך להצטייד בגרגירי חומוס משובחים, אך עדיין לזכור שתוקף הסלט הביתי הוא ליומיים לכל היותר. כפי שמיד תראו, הרשנו לעצמנו להשתולל בבחירת המתכונים, כלומר מהגרסה המסורתית יותר של השף דוחול ספדי מנצרת, דרך הפרשנות של אייל שני (עם בונוס בדמות מתכון לפלאפל) ועד לעידן החומוס נטול החומוס, ואיך אפשר בלי מסבחה? 

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ