מתכונים לקציצות קיציות לארוחות סוף השבוע

במרק יוגורט קר או בתבשיל עגבניות חם, עם במיה או עם חצילים, מבושלות או בתנור: עשר קציצות שמתאימות במיוחד לקיץ

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מרק יוגורט עם קציצות דגים ושום קלוי
צילום: דן פרץ
רותם מימון
רותם מימון

"אילו קציצות אוכלים בקיץ?" שאלו אותנו לא מזמן והשאלה הנ"ל הפתיעה - הרי כחובבי קציצות מדופלמים אין באמת עונה למאכל האהוב. אבל בפועל, כשהתחלנו לחשוב על זה הגענו למסקנה שלא הקציצות הן קיציות, אלא כל המסביב. כמי שדוגלים בלנצל את מה שהאדמה נותנת על פי לוח השנה, שמנו לב שלצד הקציצות שלנו יש יותר תבשילי עגבניות וחצילים ושידוך כמו כרובית או סלק נשמור דווקא לחורף. אז מה במדור הפעם? קציצות דגים שמשודכות למרק יוגורט קר או לתבשיל עגבניות חריף (כי אם כבר להזיע) וגם: קציצות עם במיה או עם חצילים, עם בטטות בתנור ואפילו עם רוטב של מנגו, וזה חריף ומתקתק. סוף שבוע טעים.

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ