מסושי ועד ראמן: מתכונים שיביאו את יפן אליכם הביתה - 10 מתכונים ביום - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסושי ועד ראמן: מתכונים שיביאו את יפן אליכם הביתה

לכתבה
ראמן עוף של אהרוני שי נייבורג

במקום לנסוע לטוקיו - כך תכינו בבית סלטים קרים, טמפורה, שיפודים יפניים, סושי וגם ראמן

תגובות

כולם נוסעים לטוקיו. יכול להיות שזה בגלל העובדה שכבר לא מאוד מסובך להגיע ליפן, יותר ויותר אנשים נוסעים פתאום לטוקיו. וכשהם חוזרים? הם מדברים בשבחי המטבח היפנים כמאוהבים. מיד אחר כך הם יוסיפו ויגידו: "בארץ לא יודעים להכין סושי". ומיד אחר כך הם יוסיפו ויאמרו: "אבל המטבח היפני הוא כל כך הרבה יותר מסושי" והפעם הם צודקים. אמנם בשנים האחרונות יחד עם צונאמי של מסעדות יפניות שהכה בארץ, הקהל הישראלי התחיל לגלות שבאמת יש חיים אחרי הסושי. הראמן הפך כאן לדייר קבע, כמו גם אטריות הסובה והיקיטורי. מעבר לזה - זמינותם של חומר גלם יפניים הפכו גם את הבישול לפשוט יותר. אז הנה, במקום לטוס לטוקיו - כמה מתכונים נבחרים בהשראת ארץ השמש העולה. למדורים קודמים של 10 מתכונים ביום

כולם נוסעים לטוקיו. יכול להיות שזה בגלל העובדה שכבר לא מאוד מסובך להגיע ליפן, יותר ויותר אנשים נוסעים פתאום לטוקיו. וכשהם חוזרים? הם מדברים בשבחי המטבח היפנים כמאוהבים. מיד אחר כך הם יוסיפו ויגידו: "בארץ לא יודעים להכין סושי". ומיד אחר כך הם יוסיפו ויאמרו: "אבל המטבח היפני הוא כל כך הרבה יותר מסושי" והפעם הם צודקים. אמנם בשנים האחרונות יחד עם צונאמי של מסעדות יפניות שהכה בארץ, הקהל הישראלי התחיל לגלות שבאמת יש חיים אחרי הסושי. הראמן הפך כאן לדייר קבע, כמו גם אטריות הסובה והיקיטורי. מעבר לזה - זמינותם של חומר גלם יפניים הפכו גם את הבישול לפשוט יותר. אז הנה, במקום לטוס לטוקיו - כמה מתכונים נבחרים בהשראת ארץ השמש העולה. למדורים קודמים של 10 מתכונים ביום

ומיסו כבר ניסיתם?

לימור לניאדו תירוש
שיפודי יאקיטורי

אין כמו טריאקי בהכנה ביתית

לימור לניאדו תירוש

עדינות היא שם המשחק בחמוצים יפניים

לימור לניאדו תירוש
חמוצים

איך מכינים חמוצים כמו במסעדה יפנית?

יאמה סאן, שף אורח
סלט אטריות שעושית

זה הזמן לערוך היכרות עם סלטי אטריות יפניים קרים

ציון ברנץ, שף אורח
ברוקולי יפני

ברוקולי יפני

לימור לניאדו תירוש
קושיאקי

קושיאקי: הכירו את השיפודים היפנים

עופר חרמוני, שף אורח
ירקות בטמפורה

איך מכינים טמפורה כמו מקצוענים?

דורעם גונט

מתכון לגיוזה: כיסונים ממולאים בשר בסגנון יפני

דורעם גונט
מרק גזר שומשום

מרק גזר שומשום יפני

לימור לניאדו תירוש
סושי של לימור לניאדו תירוש

כך תכינו סושי מושלם, צעד אחר צעד

לימור לניאדו תירוש
ראמן עוף של אהרוני

ראמן עוף של ישראל אהרוני

הארץ

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות