26 רעיונות לכריכים מוצלחים לבית הספר ולעבודה

מכריך הגבינות המושלם, דרך כריך הקציצות של השף חיים כהן או כריך טבעוני שיישא חן גם בעיני אוכלי-כל ועד עשרת הדברות של אייל שני למלאכת הרכבת הכריך. לגזור ולתלות על המקרר

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חביתת עיג'ה של גיא גמזו
צילום: דודו בכר
רותם מימון

מי אמר שרק ילדים צריכים לקחת איתם כריך לבית הספר? בחזוננו, יום יבוא ונקים את התנועה להשבת הכבוד לכריך, כהפסקה לגיטימית בעשר בבוקר באמצע יום העבודה, אבל עד שזה יקרה כנראה שהילדים שלנו יסיימו את בית הספר. בין אם הילדים שלכם חזרו לבית הספר ובין אם אלו אתם, עכשיו זה זמן מצוין, לשפר או לרענן, לגוון או לחדש במעט את מה שהכנסתם בין שתי פרוסות הלחם, הפיתה או הלחמנייה. כעיקרון, לא מעט אנשים דוגלים בכמה שיותר פשוט (גם הילדים שלנו, למען האמת), אבל כדי לא להשתעמם למוות, זה הזמן לקבל כמה רעיונות לכריכים מוצלחים, אפילו כשמדובר בגבינה עם זיתים או חביתה. הם פתרון קל, יעיל ואפילו זול (תלוי בחומרי הגלם) שסוגר פינה ומשקיט רעב, עד שלפעמים נוח לשכוח שכריכים הם ארוחה בפני עצמה - כזו שאין להקל בה ראש. אז אם לארוחה החשובה ביותר של היום, לארוחת ערב קלה, כחטיף בין הארוחות או בהפסקה - למבוגרים או לילדים, קיבצנו כאן 20 וקצת רעיונות, כמעט לכל יום בחודש, ממיטב המתכונים לטובי הכריכים, מהפשוטים ועד המפוארים: מכריך גבינה צהובה, דרך כריך חביתה או שקשוקה (משודרגים, כן?); כריך טבעוני, מתפקע מכל טוב וצבעוני; כריך הקציצות משאריות של שבת או כריך מתוק של השף אבי ביטון ועד עשרת הדיברות לכריך המושלם של אייל שני והשיעור של חיים כהן להכנת כריכים, כולל הצעות הגשה. בקיצור, שמרו את הכתבה הזאת במועדפים וחזרו אליה מדי פעם לאורך השנה. רעיונות והשראה זה הכל. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ