מוסיף המון: מתכונים חגיגיים עם רימון

בסשימי או בסופריטו, במנה ראשונה, בעיקרית או בקינוח ואפילו במשקאות - מתכונים מעולים עם רימונים

רוני קשמין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
טפיוקה רימונים
רוני קשמין
רוני קשמין

עונתו הקצרה באופן יחסי של הרימון, מספטמבר עד נובמבר, הופכת את הופעתו בשווקים ובמרכולים לחגיגה בפני עצמה, קל וחומר כשהוא אחד מסמלי חגי תשרי ובראשם ראש השנה (שירבו זכויותינו כרימון וכו'). אם לכבוד החג המתקרב ואם לאו, שהלוא פרי הרימון, סחוט למיץ, כתרכיז או בעסיס גרגיריו החמוצים-מתוקים, הוא חלק בלתי נפרד ממטבח הלבנט גם במנות דיומא ומקדמת דנא. הוא מעניק גם טעם גם צבע לקשת רחבה של מנות, מסלטים וירקות, דרך מאפים או קדרות, תבשילים, קינוחים וממתקים, עד שהיה כמעט בלתי אפשרי לבחור רק עשרה מתכונים הפעם. בכל זאת, הצלחנו לקבץ כאן נבחרת של מתכונים מצוינים עם רימונים, מסלט כרוב עם אגוזים, נבטים ורימונים, דרך סשימי או קציצות דגים; שוק טלה או סופריטו; כיסוני בצק במילוי בשר טלה; תבשיל עדשים או קטניות טבעוני מהמטבח הערבי ועד קינוח טפיוקה רימונים, פנקוטה או פבלובה. ליומיום או ליום חג. למתכונים מומלצים לראש השנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ