כל המתכונים שיביאו אתכם מוכנים לארוחת החג

מהמתכון הכי טעים לגפילטע והכבד הקצוץ שירשים את האורחים ועד קינוחי כוסות מרהיבים וקלים, מהסלטים שיעטרו את שולחן החג ועד המדריך לרוסטביף מושלם: כל מה שצריך ברגע האחרון

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
תפוחי אדמה מעוכים

זהו. כמה שעות וערב החג כבר מאחורינו, אבל אם אתם נוטים לדחות הכל לרגע האחרון, אנחנו ממש מבינים אתכם. על כן, אספנו כאן את כל מה שצריך ברגע האחרון לארוחת חג - מהסלטים, עבור בגפילטע (כן, אפשר גם מהיר) ובכבד הקצוץ מהטובים שיש בנמצא, דרך רוסטביף כמו שהקצב המליץ לנו לעשות או עוף בתנור קצת אחר, כמה מתכוני אורז ואיך אפשר בלי קציצות. לסיום שמרנו את כל מתכוני עוגות הדבש במרוכז, קינוחי פרווה קלאסיים ואפילו מלבי רימונים של עומר מילר. קחו נשימה, ושיעבור בקלות. חג שמח. למתכונים נוספים לראש השנה

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ