כל המתכונים שיביאו אתכם מוכנים לארוחת ראש השנה

מהמתכון הכי טעים לגפילטע והכבד הקצוץ שירשים את האורחים ועד קינוחי כוסות מרהיבים וקלים, מהסלטים שיעטרו את שולחן החג ועד המדריך לרוסטביף מושלם: כל מה שצריך ברגע האחרון

תפוחי אדמה מעוכים

זהו. כמה שעות וערב החג כבר מאחורינו, אבל אם אתם נוטים לדחות הכל לרגע האחרון, אנחנו ממש מבינים אתכם. על כן, אספנו כאן את כל מה שצריך בדקה ה-90 לארוחת חג - מהסלטים, עבור בגפילטע (כן, אפשר גם מהיר) ובכבד הקצוץ מהטובים שיש בנמצא, דרך רוסטביף כמו שהקצב המליץ לנו לעשות או עוף בתנור קצת אחר, כמה מתכוני אורז ואיך אפשר בלי קציצות.

לסיום שמרנו את כל מתכוני עוגות הדבש במרוכז, קינוחי פרווה קלאסיים ואפילו מלבי רימונים של עומר מילר. קחו נשימה, ושיעבור בקלות. חג שמח.

למתכונים נוספים לראש השנה

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ