עוגיות ועוגות לסוף הצום: 16 מתכונים ליום כיפור

מעוגיות ביסקוטי תוניסאיות ועד עוגת בוסקוטו שאוכלים רק בצאת כיפור, הטרבדוס של סבתא שתמיד נדמתה כמו החטא הראשון אחרי הצום ואיך אפשר בלי עוגת תפוזים כמעט קלאסית? כל מה שכדאי לאכול בצאת יום כיפור

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עוגיות שושנים
עוגיות שושניםצילום: מוטי מילרוד
רותם מימון

אמרו את זה קודם, לפנינו - כמו שרצוי להיכנס אל הצום בהדרגה (כזכור, עם ארוחות קטנות בבוקר שלפני ולא להתפוצץ בארוחה המפסקת), כך גם כדאי לסיים אותו. אחרי יממה בה הקיבה נחה, לא כדאי להעמיס עליה בבת אחת. את הצום רצוי לשבור עם מים ואחר כך מיץ טבעי או תה עם משהו קטן וטוב ליד. ואם משהו קטן וטוב ליד, מה מתאים יותר מאשר עוגיות יבשות או עוגות בחושות קלילות שכמו נועדו להקל על המעבר. בין עוגיות עדכניות למאפים מסורתיים תמצאו ברשימה מעוגיות ביסקוטי תוניסאיות ועד עוגת ספוג (בוסקוטו) שאוכלים רק בצאת כיפור, כמו גם הטרבדוס של סבתא לואיז שתמיד נדמתה כמו החטא הראשון אחרי הצום ומנגד, איך אפשר בלי עוגת תפוזים כמעט קלאסית להפיח בכם חיים חדשים? למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ