מה מבשלים לערב החג השני ולשמחת תורה?

מהקציצות של אבי לוי ועד מתכוני דגים על האש, מסלטים קלאסיים ועד ברד פודינג משגע עם בננות - כל הרעיונות למי שכבר לא נותר לו מה לבשל בחגים

רותם מימון
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
גאטו או פאט (עוגת אטריות)
גאטו או פאטצילום: מתן שופן

הבוקר התעוררנו עם תחושה מוזרה - איזה יום היום? ואחריה הגיעה השאלה - רגע, אז היום ערב חג ושוב צריך לבשל? ובכן, התשובה היא: כן. תזכורת: מדובר בערב החג  השני (נכון, כבר לא יושבים בסוכה, לכן שמיני עצרת או שמחת תורה, איך שתבחרו לקרוא לו) והאחרון שיוביל אותנו אחר כבוד אל תקופת היובש השגרתית והמשמימה שנקראת - אחרי החגים. כבר ניצלנו בחודש האחרון כל מלאי המתכונים והמנות שלנו, ונדמה שכבר אין חשק לבשל כלום. גם לא לאכול, שלא לדבר על לארח. ובכל זאת - עדיין צריך לבשל משהו. אם גם אתם מחפשים רעיונות למנות שתוכלנה לעלות לשולחן החג או לככב בו בצהריים - הנה כמה רעיונות שנעים בין מנות קלילות שמכינים ברגע לכאלה שישאירו אתכם יום שלם במטבח. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ