14 מתכונים שיחזירו אתכם לשגרה בקלילות

אז מה אוכלים בחזרה לשגרה? את מה שתמיד אהבנו: אוכל חם של בית (שאפשר גם לקחת לעבודה)

ירקות צלויים
ירקות צלוייםצילום: דודו בכר
רותם מימון
רותם מימון

גבירותי ורבותי, ברוכים הבאים ל"אחרי החגים". זהו. תמו התרועות ושלל הפסטיבלים ומעתה והלאה מצפה לנו שגרה ארוכה של ימי עבודה נהדרים ומרנינים. אז מה אוכלים בחזרה לתלם? את מה שתמיד אהבנו: אוכל חם של בית (שאפשר גם לקחת לעבודה). במתכונים הנבחרים של היום נזכיר כמה נעים שהטמפרטורות החלו לרדת מעט ואפשר לחזור אל המרקים, לצלות ירקות בתנור או בפלנצ'ה, נכין סלט אורז, נלמד להכין שניצל תירס ופסטרמה ביתית מעולה שלא רק ילדים בבית ספר יהנו ממנה, ונשאב רעיונות למנות עיקריות שיכולות להתאים לארוחות ערב וצהריים חמות וביתיות: פאי רועים לא נאמן למקור, קציצות הודו נהדרות בתנור, רוטב מהיר לפסטה שכדאי ללמוד ואין כמו מנת נודלס ביתית שתזכיר את הטיול במזרח או תגרום לכם כבר לתכנן את החופשה הבאה. לעוד רעיונות למנות נהדרות

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ